Vikipedi açılmıyor

Niye böyle bir şey yapılmış olsun ki? Yani bilmiyorum her açıdan ilginç dünya üzerinde de tek yaşayan benim galiba internette hiçbir şey bulamadım. Hep eski Vikipedi yasaklı döneminden haberler vs. çıkıyor.
Ağ ayarlarından ip adresi sabitleme açıksa kapatır mısınız ayrıca dns ayarlarınız varsa onu da kapatın.

Evet deneyecektim unuttum, şimdi denedim tahmin ettiğim gibi açılıyor ama neden acaba Vpn'siz normal şekilde açılmıyor, ilginç.

Onlar nedir vikipedi'nin mirrorları mı? Eskiden vikipedi'nin başına 0 veya 1 koyarak girebiliyorduk fakat onu da denedim olmadı.
Mirrorları değil hocam. Mediawiki vakfının diğer siteleri. Eğer onlara da giremiyorsanız ona göre yorum yapacaktım.

Mirrorları değil hocam. Mediawiki vakfının diğer siteleri. Eğer onlara da giremiyorsanız ona göre yorum yapacaktım.
Yarın deneyeceğim sağolun.
Wikipedia Meta ve Mediawiki sitelerine erişmeyi dener misiniz?
Evet bu iki site açıldı ama biraz uzun sürdü açıkçası.
Ağ ayarlarından ip adresi sabitleme açıksa kapatır mısınız ayrıca dns ayarlarınız varsa onu da kapatın.
Şu an baktım da dns veya ip değişikliği yapmamışım hepsi default ayarlarda. Zaten bilgisayara yeni format attım, internet ayarlarını hiç ellemedim (Windows 11).

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı