@Klarel11 Verilen bu mücadelede elbette büyük bir desteğe ihtiyaç var. Ben de boş bir konu olmadığını düşünüyorum bunun. Ama gel gör ki bu ülkede imza kampanyaları pek fayda etmiyor, yönetim ve ilgili kuruluşlar bunu dikkate almıyorlar. Bakın AKK mevzusuna, DH gibi yüzeysel olan bir forumdaki kullanıcılar bayağı bir zaman çabaladılar, sosyal medyadan, şurdan burdan uğraştırlar. Forumlarında tam 63.461 tane cevap var konu ile ilgili. Sonunda ne oldu tabii ki AKK kalkmadı onun yerine kısmi AKK'sız bir seçenek getirdiler. Ne imiş gece 02.00 ile sabah 08.00 arasında AKK uygulanmayacakmış. Neyse 31 Aralık 2018 tarihinde AKK kalkmış olacak ama ISS'ler de paket ve tarifelerini buna göre güncelleyecekler.
Wikipedia çoğu kullanıcının işi düştüğünde uğradığı bir web sitesi olsa da bazı konularda size büyük kolaylık sağlayabiliyor.
VPN ile girmek de pek zor bir şey değil yani. Ufak bir tarayıcı eklentisi kurabilirsiniz veya da Windscribe isimli ufak programı kurabilir ve farklı bölgelerden bağlanabilirsiniz ama belirteyim bu uygulamada da AKK var.
Son olarak da şu görüntü hiç hoş gelmiyor bana. O ne öyle E.K. isimli zanlı tarafından kaçırılmış küçük çocuk gibi.
Wikipedia çoğu kullanıcının işi düştüğünde uğradığı bir web sitesi olsa da bazı konularda size büyük kolaylık sağlayabiliyor.
VPN ile girmek de pek zor bir şey değil yani. Ufak bir tarayıcı eklentisi kurabilirsiniz veya da Windscribe isimli ufak programı kurabilir ve farklı bölgelerden bağlanabilirsiniz ama belirteyim bu uygulamada da AKK var.
Son olarak da şu görüntü hiç hoş gelmiyor bana. O ne öyle E.K. isimli zanlı tarafından kaçırılmış küçük çocuk gibi.