Vikipedi Erişim Engelini Kaldırmak İçin İmza Kampanyası

Site engellenince Atatürk'e ve devletine hakaret edilmemiş mi oluyor? Sadece edildiğini VPN kullanmazsan sen görmüyorsun onlar yine istediklerini yazabiliyor. Ayrıca günümüzde Atatürk'e sosyal medyadan bir çok küfür ediliyor bunun cezası yok ama cumhurbaşkanına yaptığın hakarete gördükleri zaman ceza var. Bu kadar yanlı ve taraflı düşündüğünüz için şu an devlet dediğiniz adamların cebine milyarlar milyonlar giriyor. Asgari ücretle de halkın geçinmesini bekliyorlar. İnsanlar artık usanmış durumda her şeye zam geliyor bir asgari ücrete ve emeklilerin maaşına zam yapılmıyor. Ha tabi ülkede cahillik diz boyu olduğu için çoğu cahiller buna sessiz kalıp elindeki 2 kuruşla geçinmeye çalışıyor. Millet vekilleri de yattıkları yerden milyarlara sahip olsun. Konunun biraz dışına çıktım ama özür dilerim. Artık herşeyi devlet iyi yapar mantığıyla yaşayan şahısları gördükçe sinirleniyorum.

Ben site engellenince hakaret duruyor demedim ki. İngilizler İstanbul'u işgal edince millet tavır koydu. İşgal protesto edildi. Hatta devrin yazarı Halide Edip Adıvar da halka hitaben işgale karşı bir konuşma yaptı. Sonuç bu protestolar mı işgali engelledi? İşgal devam etti. Burada önemli olan sen neredesin? Tavrın ne? Ayrıca diğer konuştukların siyasete giriyor. Burada olmaz.

Nerde olur peki? Zamanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykeline ''ucube'' diyen şahsı da engelleyebilsek ya ülkeden. Allah kitap konusuna gelince herkesin dili açılır. Ama bize böyle bir ülke bırakan, herkes namazını özgürce kılabilirken onlara bu özgürlüğü veren Atatürk'e yapılan saygısızlıklara kimsenin ağzı açılmıyor.

Nerde olur peki? Zamanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykeline ''ucube'' diyen şahsı da engelleyebilsek ya ülkeden. Allah kitap konusuna gelince herkesin dili açılır. Ama bize böyle bir ülke bırakan, herkes namazını özgürce kılabilirken onlara bu özgürlüğü veren Atatürk'e yapılan saygısızlıklara kimsenin ağzı açılmıyor.

Belirli bir noktaya kadar konuşulabiliyor. Ama siz ileri gidiyorsunuz. Konunun fazlaca dışına çıkıyorsunuz. Burada uzun uzun tartışabiliriz. Ancak sonunda ya siz ya da benim hesabım uzun süre kısıtlanır veya hesabımız süresiz olarak kısıtlanabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı