Virgin Galactic, Uzay Yolculuğu Bilet Satışlarını Tekrar Başlatıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Virgin Galactic

Virgin Galactic, bilet fiyatlarını 450.000 dolar olarak belirledi. Virgin Galactic, geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre, şirketin kurucusu Richard Branson’ın başarıyla gerçekleştirilen uzay yolculuğunun ardından yeni bir yolculuk için koltuk satışlarını tekrardan başlatıyor. Biletlerin fiyatları 450.000 dolardan başlıyor. Şirketin belirlediği yeni fiyat, 2005 ve 2014 yılları arasında şirketin uzay gemisinde daha önce koltuk rezervasyonu yapan yaklaşık […]

Devamı: Virgin Galactic, Uzay Yolculuğu Bilet Satışlarını Tekrar Başlatıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şimdiden görebiliyorum: National Geographic Channel - Uzay Kazası Raporu - 25. Sezon - 383. Bölüm.
2014'de test sırasında kaza yaşadılar. Test pilotlarının biri öldü. Uçak Kazası Raporu'ndan izleyebilirsiniz.

Bankaya gidip kredi çekicem dedim. Sordular ne için uzay yolculuğu için dedim. Videonun 1:15 dakikada ki gibi güldüler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı