VirtualBox macOS kurarken 0x80004005 hatası

Yer
Çorum
Daha fazla  
Hocalarım hem CMD böyle diyor hem de extension pack yüklemeye çalışınca bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltirim?
C:/Users/YUSUF/Downloads/Oracle_VM_VirtualBox_Extension_Pack-6.1.18.vbox-extpack Genişletme Paketini yükleme başarısız.

The installer failed with exit code 1: VBoxExtPackHelperApp.exe: error: Membership in the Administrators group is required to perform this action.

Sonuç Kodu:E_FAIL (0x80004005)
Bileşen:ExtPackManagerWrap
Arayüz:IExtPackManager {70401eef-c8e9-466b-9660-45cb3e9979e4}
IMG_20210330_162737.jpg

IMG_20210330_162737.jpg

Hocam attığınız fotoğrafta yanlış yazıyorsunuz. cd C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\ yazacaksın. Bir de VirtualBox değil de VMWare'ye yükle bence.

Çalışır bence. Çalışmazsa Mojave veya Catalina yükleyin. Ben onsuz kurmuştum bir kere.
Hocam siyah ekranda kalıyor. Onunla bir alakası yok herhalde biri daha konu açmıştı birinin yazdıklarını yapmıştı. Fakat o kişi yazdığını kaldırmış. Dil seçiminden sonra siyah ekranda kalıyor ne yapayım?

Hocam siyah ekranda kalıyor. Onunla bir alakası yok herhalde biri daha konu açmıştı birinin yazdıklarını yapmıştı. Fakat o kişi yazdığını kaldırmış. Dil seçiminden sonra siyah ekranda kalıyor ne yapayım?
Hocam makineye kaç işlemci çekirdeği verdiniz? Bir de kaç GB RAM verdiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı