Çözüldü Virtualbox nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xReigns

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 sorum olacak.

1 - Virtualbox nedir?

2 - Virtualbox bir sistem uygulaması mı? (Yani yeni bir bilgisayar aldığımda otomatik bilgisayarda olur mu?)

Bunları sorma nedenim, eğer bir sistem uygulaması değilse Virtualbox'u ben yüklemedim ve ne zaman bilgisayarımı kapatmaya çalışsam bu program açık olduğu için engelliyor. Görev yöneticisine baktığımda ise öyle bir uygulama gözükmüyor veya ben göremiyorum. (Bilgisayarlar hakkında bilgim yok, dalga geçmeyin lütfen.)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 2.png
    2.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 3.png
    3.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 84
Çözüm
Arkadaşlar, 2 sorum olacak.

1 - Virtualbox nedir?

2 - Virtualbox bir sistem uygulaması mı? (Yani yeni bir bilgisayar aldığımda otomatik bilgisayarda olur mu?)

Bunları sorma nedenim, eğer bir sistem uygulaması değilse Virtualbox'u ben yüklemedim ve ne zaman bilgisayarımı kapatmaya çalışsam bu program açık olduğu için engelliyor. Görev yöneticisine baktığımda ise öyle bir uygulama gözükmüyor veya ben göremiyorum. (Bilgisayarlar hakkında bilgim yok, dalga geçmeyin lütfen.)

Virtualbox ile sanal makine yani bilgisayar içine bilgisayar açıyorsun gibi bir şey virüs değildir sistem uygulaması değildir.
Sağol. siteye yeni katıldım yeni yeni yeni öğreniyorum😀

Hoş geldin bu arada.
Kuralları oku. Ben okumadığım için 36 tane ceza aldım. Benden sana tavsiye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı