M melih67 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 47 24 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar sistem dosyasını virüs algıladı silersem ne olur? Bir de Ağ yerinde başka bir bilgisayar simgesi var içi boş. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12,5 KB · Görüntüleme: 179 Ekran Alıntısı1.PNG 13,1 KB · Görüntüleme: 156
Arkadaşlar sistem dosyasını virüs algıladı silersem ne olur? Bir de Ağ yerinde başka bir bilgisayar simgesi var içi boş. Yardımcı olur musunuz?
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #2 melih67 dedi: Arkadaşlar sistem dosyasını virüs algıladı silersem ne olur? Bir de Ağ yerinde başka bir bilgisayar simgesi var içi boş. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de daha önce algılamıştı. Ben sildim ve bir şey olmadı. Ama o bilgisayar simgesini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
melih67 dedi: Arkadaşlar sistem dosyasını virüs algıladı silersem ne olur? Bir de Ağ yerinde başka bir bilgisayar simgesi var içi boş. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende de daha önce algılamıştı. Ben sildim ve bir şey olmadı. Ama o bilgisayar simgesini bilmiyorum.
Johan Hegg Hectopat Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 205 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2020 #3 Sistem dosyasını değil, sistem dosyasının içerisinde virüs algılamış. Silebilirsiniz sorun yok. Artı 0 Eksi
KS KS M melih67 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 47 24 Ağustos 2020 #4 Sildim ama şuan pcde ses yok Artı 0 Eksi
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 24 Ağustos 2020 #5 Sisteminizin marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS M melih67 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 47 24 Ağustos 2020 #6 Ses geldi bişiler yükledi windows ekranında yika38 dedi: Sisteminizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Anlamadım marka modeli derken? Neyse arkadaşlar virüsü boşverin onu hallettim sağolun ama şu 2.resimi çözersek mükemmel olur. Artı 0 Eksi
Ses geldi bişiler yükledi windows ekranında yika38 dedi: Sisteminizin marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Anlamadım marka modeli derken? Neyse arkadaşlar virüsü boşverin onu hallettim sağolun ama şu 2.resimi çözersek mükemmel olur.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #7 Aynı ağa başka bir bilgisayar bağlandıysa o bilgisayrın ağ paylaşım izinleri açık olduğundan sizin kullandığınız bilgisayarda gözükebiliyor. Artı 0 Eksi
Aynı ağa başka bir bilgisayar bağlandıysa o bilgisayrın ağ paylaşım izinleri açık olduğundan sizin kullandığınız bilgisayarda gözükebiliyor.
KS KS M melih67 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 47 24 Ağustos 2020 #8 Başka bir bilgisayar var ama açık değil. Artı 0 Eksi
Bahadır20 Centipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 24 Ağustos 2020 #9 Şöyle anlıabilirsin senden başka birinin PC kullandığına Windows+r CMD açıp net user yazarak kullanıcılara bir bak senden başka veya bilmediğin kullanıcı var mı bir bak burada paylaşırsan yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
Şöyle anlıabilirsin senden başka birinin PC kullandığına Windows+r CMD açıp net user yazarak kullanıcılara bir bak senden başka veya bilmediğin kullanıcı var mı bir bak burada paylaşırsan yardımcı olurum.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.456 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 24 Ağustos 2020 #10 melih67 dedi: Anlamadım, marka modeli derken? Genişletmek için tıkla... Sesin gelmediğini söylemiştiniz. Ses sürücülerini yeniden yüklemek için kullandığınız sistemin markasını ve modelini sordum. Artı 0 Eksi
melih67 dedi: Anlamadım, marka modeli derken? Genişletmek için tıkla... Sesin gelmediğini söylemiştiniz. Ses sürücülerini yeniden yüklemek için kullandığınız sistemin markasını ve modelini sordum.