Virüs için format atılmalı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda virüs olduğundan şüpheleniyordum. Az önce Kaspersky ile tarattım bir kaç tane trojan buldu ve siliyor. Sizce bilgisayara format atsam mı? Gerçekten içim rahat etmiyor sanki hiçbir virüs programı tam olarak silmiyor gibi geliyor. Zaten takıntılıyım böyle konulara. Bir yandan da format atmak istemiyorum saatlerce uğraşıp bilgisayara o kadar ayar yaptım şimdi tekrar yapmam gerekecek siz ne diyorsunuz?

Arkadaşlar bilgisayarda virüs olduğundan şüpheleniyordum. Az önce Kaspersky ile tarattım bir kaç tane trojan buldu ve siliyor. Sizce bilgisayara format atsam mı? Gerçekten içim rahat etmiyor sanki hiçbir virüs programı tam olarak silmiyor gibi geliyor. Zaten takıntılıyım böyle konulara. Bir yandan da format atmak istemiyorum saatlerce uğraşıp bilgisayara o kadar ayar yaptım şimdi tekrar yapmam gerekecek siz ne diyorsunuz?
Ben olsaydım format atmazdım.Sizinde yaptığınız gibi Kaspersky ile taratırdım.
Tabii içiniz rahat değilse atabilirsiniz.Size kalmış bir şey.

Arkadaşlar bilgisayarda virüs olduğundan şüpheleniyordum. Az önce Kaspersky ile tarattım birkaç tane trojan buldu ve siliyor. Sizce bilgisayara format atsam mı? Gerçekten içim rahat etmiyor sanki hiçbir virüs programı tam olarak silmiyor gibi geliyor. Zaten takıntılıyım böyle konulara. Bir yandan da format atmak istemiyorum saatlerce uğraşıp bilgisayara o kadar ayar yaptım şimdi tekrar yapmam gerekecek siz ne diyorsunuz?

Kaspersky'la taratmışsın zaten ve çıkan sonuçları silmişsin format atmanı gerektirecek bir durum yok.

Format son çözüm olmalı.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama benim PC oyunlarda kasmaya başladı Malwarebytes'ta tarama yaptım sorunsuz çıktı. Kaspersky ile de taratınca sorun çıkmazsa formata gerek var mı? Çünkü ciddi bir anda fena kasmaya başladı virüslü bir şey indirdiğimi hatırlamıyorum ama bazı dosyaları VirusTotal'da taratıyorum indirirken 70 programdan 2 tanesi virüs trojan falan bulmuş oluyor. Bunlardan olabilir mi? Ya da bu ara üst üste elektrik gitmeye başaldı PC açıkken bunlar kasmasına neden olmuş olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı