Virüs için sürekli format atmak

Şüpheli aktivite olmasa bile içim rahat etmiyor "ya arkaplanda çalışıyorsa? ya her yazdığımı kaydediyorsa?" diye düşünüyorum. Kaspersky kurdum sildim ya mesela örneğin Wise Disk Cleaner ile temizlik yapmama rağmen içim rahat etmiyor kalıntı kaldıysa diye. Son bir kere daha format atıp ondan sonra hiçbir şey kurmayıp sadece istediğim tarayıcıyla reklam engelleyici kurayım diyorum. Windows Defender artık iyi diyorlar belki yeterli olur.
Normal değil bu, sizin psikolojik destek almanız gerekli. Yanlış anlamayın, yaşanabilir bir durum fakat normal değil. İleride hayatınızı sürdüremez hale gelirsiniz bu şekilde.

Normal değil bu, sizin psikolojik destek almanız gerekli. Yanlış anlamayın, yaşanabilir bir durum fakat normal değil. İleride hayatınızı sürdüremez hale gelirsiniz bu şekilde.
Halihazırda alıyorum, bir sonraki psikiyatri seansımda durumun değişmediğini belirteceğim umarım bir an önce iyileşirim. Dedim belki güvenlik önlemleri almak daha iyi hissetmeme neden olur ama maalesef bu seferde AV ayarlarını kontrol edip duruyorum. Kendime tokat falan atmayı planlıyorum her kontrol ettiğimde ya da sebepsiz yere şüphelendiğimde 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı