Öncelikle merhaba uzun zaman önce bir virüs indirmişim. Malware üzerinden tarama yapınca ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi bir virüsle karşılaştım fakat silinmiyor malwareden silincede klasörde kalmaya devam ediyor bilgisayarı kapatıp açınca da algılıyor yani kalıcı olarak silemiyorum nasıl silebilirim?
Öncelikle merhaba uzun zaman önce bir virüs indirmişim. Malware üzerinden tarama yapınca ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi bir virüsle karşılaştım fakat silinmiyor malwareden silincede klasörde kalmaya devam ediyor bilgisayarı kapatıp açınca da algılıyor yani kalıcı olarak silemiyorum nasıl silebilirim?
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...