Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Merhaba. Bugün düzenli tarama yapıyordum Windows Defender ile. C:\Windows\Installer\24fd4c.msi bu dosya virüslüymüş eylemlerden kaldır diyorum olmuyor silmeyi denedim tekrar taradım ama yine duruyor orada. Bundan nasıl kurtulurum?
Merhaba. Bugün düzenli tarama yapıyordum Windows Defender ile. C:\Windows\Installer\24fd4c.msi bu dosya virüslüymüş eylemlerden kaldır diyorum olmuyor silmeyi denedim tekrar taradım ama yine duruyor orada. Bundan nasıl kurtulurum?
E Endless001 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Sm4sh5 dedi: Kaspersky sonuç bulamadı temiz mi yani temizse eğer Windows Defender kapatıyorum. Eki Görüntüle 1927087 Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir de Malwarebytes ile deneyin. Artı 0 Eksi
Sm4sh5 dedi: Kaspersky sonuç bulamadı temiz mi yani temizse eğer Windows Defender kapatıyorum. Eki Görüntüle 1927087 Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir de Malwarebytes ile deneyin.