Virüs nasıl kaldırılır?

shizou

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, babamın telefonuna virüs bulaşmış Chrome APK diye bir şey indirmiş Halkbank vb kötü yazılım var diye kapatmış hesabı, o Chrome'u silemiyorum ekstra olarak virüs tarama programlarını devre dışı bırakmış açılmıyor.
Adım adım neler yapmam lazım söyler misiniz? Fotoğrafları falan yedeklemek için numaraları epostayı falan.

Merhaba arkadaşlar, babamın telefonuna virüs bulaşmış Chrome APK diye bir şey indirmiş Halkbank vb kötü yazılım var diye kapatmış hesabı, o Chrome'u silemiyorum ekstra olarak virüs tarama programlarını devre dışı bırakmış açılmıyor.
Adım adım neler yapmam lazım söyler misiniz? Fotoğrafları falan yedeklemek için numaraları epostayı falan.
hocam antivirüsle falan taradınız mı emin misiniz virüs olduğuna bir kontrol edin

Hocam antivirüsle falan taradınız mı emin misiniz virüs olduğuna bir kontrol edin.

Virüs olduğuna eminim,
Antivirüs uygulamalarını açmıyor diğer uygulamaları açıyor ve Chrome'dan 2 tane var.
Ekstra olarak Halkbank 2 kere zararlı yazılım diye SMS atıyor.

Virüs olduğuna eminim,
Antivirüs uygulamalarını açmıyor diğer uygulamaları açıyor ve Chrome'dan 2 tane var.
Ekstra olarak Halkbank 2 kere zararlı yazılım diye SMS atıyor.
Uygulamayı kaldırabiliyormusunuz. Kaldıramıyor iseniz bu aşamada format gerekebilir.

Başka bir antivirüs indirmeyi de denediniz mi

Uygulamayı kaldırabiliyor musunuz? Kaldıramıyor iseniz bu aşamada format gerekebilir.

Başka bir antivirüs indirmeyi de denediniz mi?

2 tane denedim, Kaspersky ve doctor gıbı bır seydi açılmıyor hiçbir türlü.

Başka bir antivirüsle deneyin.

Bayağı yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim, driverları güncelleyeceğim.

2 tane denedim, Kaspersky ve doctor gıbı bır seydi açılmıyor hiçbir türlü.

Bayağı yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim, driverları güncelleyeceğim.
Format en sağlıklı çözüm hocam bu gibi durumlarda telefonun arka plan kullanımlarını bilgisayarlar gibi denetleyemiyoruz. O yüzden arkada ne olup bittiğini anlayamayız. En temizi format hocam.

Format en sağlıklı çözüm hocam bu gibi durumlarda telefonun arka plan kullanımlarını bilgisayarlar gibi denetleyemiyoruz. O yüzden arkada ne olup bittiğini anlayamayız. En temizi format hocam.
hocam ben zaten kesin format atıcam bu çözüm değil konuda yazdıklarımı okur musunuz?
kişileri falan fotoğrafları nasıl kurtarabilirim diyorum ben
cihaz xiaomi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı