Çözüldü Virüs nasıl kalıcı olarak temizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gök Doğan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bir RAR dosyası indirdim ve bilgisayara virüs bulaştı, Kaspersky ile hızlı tarama ve tam tarama yaptım GoodbyeDPI dışında bir şey bulmadı, şu anda virüs kaldırıldı mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    17,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Alıntısı13.PNG
    Ekran Alıntısı13.PNG
    20,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani çok da gerekli değil oradan bir çıkarım yapamam gibi. Ama açık söylemek gerekirse virüs kendini gösterdiyse silinebilecek bir virüstür. Kendi sildirmeyecek virüs hiç gözükmez en başta rahat olun.

İlginiz için teşekkürler hocam arkadaşımdan gördüğüm bir Roblox exploitini indirken bulaştı bu da bana ders oldu.

Arkadaşlar Discord hesabımdan herkese Steam 50 dolar mesajı atıldı Instagram hesabım ve Steam hesabım çalındı şimdi sıfırladım en iyisi sıfırlamak risk almayın.
1300 TL diyor 1300 TL vereceğime virüs yerim hocam.

MSI dosyasını açmasan iyiydi dosyayı tekrardan indirip. MSI dosyasını VirusTotal'e uploadlayıp atar mısın? McAfee'yi boş ver sen Malwarebytes'a taratabilirsin yüzde 99 virüsü silmişsindir fakat o yüzde 1'i riske atmamak için format atabilirsin.

Anladım hocam şu anda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Bende şu anda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten bir şey olursa USB'de hazır Windows 10 var BIOS'tan hallederim.

MSI dosyasını açmasan iyiydi dosyayı tekrardan indirip. MSI dosyasını VirusTotal'e uploadlayıp atar mısın? McAfee'yi boş ver sen Malwarebytes'a taratabilirsin yüzde 99 virüsü silmişsindir fakat o yüzde 1'i riske atmamak için format atabilirsin.

Malwarebytes indiriyorum hocam bir de onunla tarama yapayım.

Malwarebytes ile taradım yine bir şey çıkmadı hocam sildi sanırım.

Son düzenleme:
Bende şu anda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten bir şey olursa USB'de hazır Windows 10 var BIOS'tan hallederim.

Malwarebytes indiriyorum hocam bir de onunla tarama yapayım.

Malwarebytes ile taradım yine bir şey çıkmadı hocam sildi sanırım.

Basit bir virüs böyle geçmez ya da gizlenmez zaten kendini gösterip gittiyse demek ki müdahale yapılmıştır.

Dosyayı indirdiğim videoyu atayim mi hocam.

Yani çok da gerekli değil oradan bir çıkarım yapamam gibi. Ama açık söylemek gerekirse virüs kendini gösterdiyse silinebilecek bir virüstür. Kendi sildirmeyecek virüs hiç gözükmez en başta rahat olun.

İlginiz için teşekkürler hocam arkadaşımdan gördüğüm bir Roblox exploitini indirken bulaştı bu da bana ders oldu.

Arkadaşlar Discord hesabımdan herkese Steam 50 dolar mesajı atıldı Instagram hesabım ve Steam hesabım çalındı şimdi sıfırladım en iyisi sıfırlamak risk almayın.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı