Virüs nasıl silinir?

Hocam virüs bekledi bekledi şimdi mi girdi diye sormak istiyorum? Neyse hocam yine de önerilerinize saygı duyuyorum. Kaynak olayına gelirsek de konu ile alakasız hocam, MBAM'ın kötü olduğunu niye düşünüyorsunuz ki?
Hocam yanlış anlamayın uzun zamandır böyle zaten ben normal olduğunu sanıyordum ama değilmiş.

Ilkel bir yontem olacak hocam ama, bilgisayarinizi yavaslatip yavaslatmadigini ogrenebilmeniz icin. Görev Yöneticisi, performans, CPU, islemler yazan yerdeki veri anormal derecede yuksek ise eger virus profesyonel degilse oradaki verilerden ne kadar zarari var yok ogrenebilirsiniz. Son cumleyi toparlayamadim kusuruma bakmayin.

Bir şey demeyeceğim hocam fikrinize saygı duyuyorum. Windows ortamında yapılan taramalar sonuç vermezse USB ile tarama yapmak düşünülebilir.
Yanlış konuşuyorsun, bir şey diyemiyorsun. Forumda ilk defa birisinin bu kadar çarpıttığını ve hala bilgisini bilgi zannettiğini gördüm.

Hocam yarın bu sorununuz için ayrı bir konu açmanızı öneririm.

Uzun zamandır mı mavi ekran yiyorsunuz zaten?
Hocam sanırım beni yanlış anladınız. Uzun zamandır yemiyorum. Şuana kadar üç kez kurtarma ekranına geldi ama ben bir şey girmiştir diye dert etmeyip sıfırladım. Şuan hiçbirşey indirmedim ve mavi ekran yiyorum (sadece War Thunder indirdim onu da resmi sitesinden) ondan sordum

Yanlış konuşuyorsun, bir şey diyemiyorsun. Forumda ilk defa birisinin bu kadar çarpıttığını ve hala bilgisini bilgi zannettiğini gördüm.
Hocam bana laf atacağınıza forum kurallarını öğrenmenizi öneririm öncelikle, yav bana laf atıyorsun sana açıklama yapıyorum hala laf atmaya devam ediyorsun. Forum kurallarına göre bir konuya gereksiz mesaj yazmak yasaktır hocam.

Hocam sanırım beni yanlış anladınız. Uzun zamandır yemiyorum. Şuana kadar üç kez kurtarma ekranına geldi ama ben bir şey girmiştir diye dert etmeyip sıfırladım. Şuan hiçbirşey indirmedim ve mavi ekran yiyorum (sadece War Thunder indirdim onu da resmi sitesinden) ondan sordum
Hocam Mavi Ekranlar hakkında bilgim çok az, siz Kaspersky indirdikten sonra mı yediniz?

Hocam bana laf atacağınıza forum kurallarını öğrenmenizi öneririm öncelikle, yav bana laf atıyorsun sana açıklama yapıyorum hala laf atmaya devam ediyorsun. Forum kurallarına göre bir konuya gereksiz mesaj yazmak yasaktır hocam.

Hocalarım lütfen tartışmayın. İkisi de güzeldir sorun yok. İsteyen istediğini kullansın.

Hocam kendi bilgisayarında antivirüs ile ıpraşma format atmayı biliyorsan at temizz

Hocam mavi ekranlar hakkında bilgim çok az, siz Kaspersky indirdikten sonra mı yediniz?

Hocam sizi de meşgul ettim kusra bakmayın. Kaspersky indirmedim ama sanırım bir aralar vardı. Sıfırladığımda Kaspersky silinmişti bir aralar avasta taratmıştım bir şey çıkmayınca dert etmemiştim. Avasta güvenilir mi güvenilmez mi? Yeniden tarama yapmalı mıyım?

Hocalarım yarına kadar size dönüş sağlayamayabilirim lütfen kusra bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı