Virüs nasıl silinir?

Yusufktay

Decapat
Daha fazla  
Dostlar şimdi salaklık yapıp 3. parti yazılım indirdim. Anladınız siz. Arkadaş indirip kurduğunu ama bir sıkıntı çıkmadığını söyledi. Ben de indirdim fakat dosya açılmadı kapandı bir şeyler oldu. Kaspersky'a tarattığımda uds: Dangerousobject. Multi. Generic şu zararlı yazılımı buldu ve bir türlü sildik diyemedi. Nedir bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Dostlar şimdi salaklık yapıp 3. parti yazılım indirdim. Anladınız siz. Arkadaş indirip kurduğunu ama bir sıkıntı çıkmadığını söyledi. Ben de indirdim fakat dosya açılmadı kapandı bir şeyler oldu. Kaspersky'a tarattığımda uds: Dangerousobject. Multi. Generic şu zararlı yazılımı buldu ve bir türlü sildik diyemedi. Nedir bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Silmeye çalıştığınızda ne gibi bir hata verdi? veya dosyaya tıkladığınızda tam olarak ne oldu

Eğer bir USBniz varsa Kaspersky Rescue Disk Yükleyin ve tarama yapın. Eğer yoksa Bitdefender yükleyip Ortamı Kurtar adlı taramayı yapın silinecektir diye düşünüyorum. Ardından ekstra olarak Malwarebytes ile de tarama yapabilirsiniz.

Dostlar şimdi salaklık yapıp 3. parti yazılım indirdim. Anladınız siz. Arkadaş indirip kurduğunu ama bir sıkıntı çıkmadığını söyledi. Ben de indirdim fakat dosya açılmadı kapandı bir şeyler oldu. Kaspersky'a tarattığımda uds: Dangerousobject. Multi. Generic şu zararlı yazılımı buldu ve bir türlü sildik diyemedi. Nedir bilgisi olan var mı? Teşekkürler. Malwarebytes indir.

Öncelikle bu şüpheli davranış sergileyen dosyaları işaret eder bu trojan vesaire olabilir çözüm önerilerim.

Malwarebytes ile tam tarama yap. Genelde Kaspersky'nin göremediğini yakalar

AdwCleaner indir. Bu ise temizler.

Malwarebytes bulur o virüsü onu da indirip taramanı öneririm.

3. parti yazılım dediğin GoodbyeDPI mı?

Bir tane virüs programı indirin. Kaspersky gibi bir program olabilir. Tam tarama yapın. Tam tarama yapıldıktan sonra virüs varsa tespit edilecektir. O virüsleri de silerseniz muhtemelen kurtulursunuz. Bundan sonra da indirdiklerinize dikkat ediniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı