Virüs programı önerisi

Sistemin içinden geçiyor hocam. Hele bir de Tam zamanlı korumayı açarsanız vay halinize.

Önerdiklerim. Kaspersky, Norton

Önermediklerim: Malwarebytes, Comodo, Avast.
Avast kullanılabilir aslında, ücretsiz çözüm olarak gayet iyi, koruması da 9/10 bana kalırsa.

Crack duyarı kasmasan olmuyordu değil mi altı üstü bir programa bile aylık 100 lira verelim tamam.
Duyar kasmıyorum, korsan kullanımda olacakları söylüyorum. Muhtemelen birinin botnet ağına dahilsiniz zaten şu anda. Aylık 100 lira vermeye gerek yok, hayatınızda AV yazılımı satın aldınız mı bilmiyorum fakat yıllık fiyatlandırmada 160 lira civarına satın alınabiliyor Kaspersky.

Para vermek istemiyorsanız firmaların ücretsiz çözümleri de var. Kaspersky Security Cloud Free ve Bitdefender Antivirus Free gibi. İlla "ben sistemimi farklı kişilere teslim ederim" diyorsanız o sizin tercihiniz, ben yapılmaması gerekeni söylüyorum.

Arkadaşlar ücretsiz virüs programı önerebilir misiniz?
ESET aşırı hafif bir bulut tercihi.
Daha da hafif bir ve güzel bir tercih olan Comodo ve Zemana:

Ve diğer önerilerim Fazla kayba kullanan ve işini hakkıyla yapan bitdefender, az kaynak ve harika veritabanı ile iyi iş çıkaran kasperksy ve son olarak fazla kaynak kullanan biraz reklamlar ile korkutan ama hale korumada fena olmayan Avast!.

İkiside önerilmeyecek cinsten AV'ler hem koruma , hem veritabanı olarak hemde harika "Pop-Up"ları anlamında çok tercih edilmemeli.

Yanına şöyle güzel bir wannacry da alır mıyız? Tatlı olarak da Petya.
Ara sıcakları unuttuk ama biz yüklediğimiz anda arkada çalışan hijack zararlıları , adware'lar. Salata olarak bitcoin mining'ler. içecek olarakta bir PUA/ POİP program ekleyebiliriz menümüze.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı