Virüs temizlemek yerine format atılmalı mı?

omerfm

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 22H2 kullanıyorum. Öncelikle bugün görev yöneticisinde başlangıç bölümünde Ömer isimli bir işlem gördüm. Antivirüs dosyalarım bozuk olduğundan dolayı tekrar kurmaya çalışıyorum. Av kaldırılırken ekranda bir tane avp.exe işlemi gördüm. Daha az önce mavi ekran yedim. Wintoys ve winutilden kaynaklı BT yöneticisi Fas'lı çıkıyor. Format atmak mı daha az uğraştırır yoksa bu sorunları gidermeye uğraşmak mı?

"Ömer" kullanıcı adınızdan anladığım kadarıyla sizin adınız. Bilgisayarınıza kendi isminizi girdiyseniz bu sebeple bir sistem işlemi sizin adınızla gözükmüş olabilir. Ayrıca Kaspersky mi kullanıyorsunuz?

Kaspersky, görev yöneticisinde avp.exe olarak gözüküyor. Yani sorun yok.

Windows 10 22H2 kullanıyorum. Öncelikle bugün görev yöneticisinde başlangıç bölümünde Ömer isimli bir işlem gördüm. Antivirüs dosyalarım bozuk olduğundan dolayı tekrar kurmaya çalışıyorum. Av kaldırılırken ekranda bir tane avp.exe işlemi gördüm. Daha az önce mavi ekran yedim. Wintoys ve winutilden kaynaklı BT yöneticisi Fas'lı çıkıyor. Format atmak mı daha az uğraştırır yoksa bu sorunları gidermeye uğraşmak mı?
Format her zaman en güveniliridir bazı virüsler sen silsen dahi tamamen silinmez.

Başlangıç sekmesi böyle. Update galiba Discord.
1739386812836.png

Daha format atalı bir ay bile olmadı.

@omerfm, Update Discord'a ait. Ömer ise dediğim gibi bilgisayar adına veya herhangi başka bir yere kendi isminizi girdiyseniz o sebeple var. Bununla beraber diğer bazı yazılımlar hakkında bilgim yok. Siz kendiniz güveniyorsanız problem yok.

Tekrar kuracağım Kaspersky

Bitdefender deneyin isterseniz. Ben Bitdefender kullanıyorum. Eğer Kaspersky'a güvenmiyorsanız. Ayrıca Kaspersky'ın kendisi bende mavi ekran verdiyor. Sizdeki mavi ekran sorunu da o olabilir. Bence bir Bitdefender deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı