Çözüldü Virüs Total'de temiz çıkan dosyada herhangi bir kötü niyetli yazılım var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grazzz

Decapat
Katılım
9 Mayıs 2020
Mesajlar
29
Hepinizin bildiği üzere Payday 2 hilelere izin veriyor bende bir hile indirdim ama hilenin içinden herhangi bir .exe uzantılı dosya yoktu virüs Total'den de temiz çıktı bir dosyayı ve bir .dll yi oyun dosyasına attım hile bende çalışmadı daha doğrusu oyun çalışmadı 2 3 saniye çalışıp eşitlendi (arkadaşımda çalıştı o ayrı konu) ama aklıma takıldı antivirüsüm bir sıkıntı çıkarmadı Virüs Total'de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Avast Free'yi kaldırabilir misiniz? Kaldırdıktan sonra Kaspersky Security Cloud Free'yi indirin ve tarama yapınız. Çünkü Avast başarılı bir antivirüs yazılımı değildir.

Dosyayı Kaspersky ile taradığımda bir sorun gözükmüyor.

Test.png
Avast'ı sildim PC'yi yeniden başlatmadan kasperskt yi kurdum bir sıkıntı olur mu?
Hayır hiç bir şey olmaz. Ayrıca aklınızda bulunsun eğer virüstotalde bir dosya taratacaksanız .rar olarak taratmayın dosya içeriğini taratmanız sizin için daha uygun olur. Sıkıştırılmış dosyalarda virüs olsa bile virustotal farketmeyebiliyor. :)
 
@Grazzz, gerekli cevabı vermiştim. Başka bir sorun bulunuyor mu?
 
@Grazzz, gerekli cevabı vermiştim. Başka bir sorun bulunuyor mu?

Hayır başka bir sorum yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, başka bir sorum yok.
O halde antivirüs olarak Kaspersky'ı kullanmaya devam etmeni öneriyorum. Ek olarak sistemde antimalware yazılımı olarak gerçek zamanlı koruması devre dışı bırakılmış Malwarebytes'ı kullanmanı öneriyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı