- Makaleler
- 3
Otomatik kullan'ı kapatırsan bulaşamaz.
Korkma ya zararlı yazılım kodlandığına pişman olmuştur. Güvenmiyorsan Kaspersky ile tam tarama yap o da birşey bulamazsa birşey yoktur.Abi tarattım bir şey çıkmadı daha 12 yaşındayım korkuyorum bir şey olur mu?
Çalıştırmadan nasıl bulaşmayı düşünüyor bu malware?
Zararlı bir şey varsa da kodlandığına pişman olmuştur.
Çalıştırmazsan girmez ve Google görsellerde dolaşırken de bulaşmaz. Antivirüs engellediyse yine bulaşmamıştır.
Yani sen o zararlı yazılım içeren dosyaya çift tıklayıp açmadıysan sorun yoktur. Ve yaptığın işlemlere bakarsak zaten hiç bir şey kalmamıştır.Yani ne demek oluyor bu şimdi?
Problem yok korkma. Güvenemiyorsan önemli dosyaları bir yere yükle ve temiz kurulum yap.Yani ne demek oluyor bu şimdi?
Abi ben resim indirecektim uyarı verdi engellendi diye.
Yani sen o zararlı yazılım içeren dosyaya çift tıklayıp açmadıysan sorun yoktur. Ve yaptığın işlemlere bakarsak zaten hiçbir şey kalmamıştır.
Problem yok korkma. Güvenemiyorsan önemli dosyaları bir yere yükle ve temiz kurulum yap.
Otomatik Kullan'ı kapatırsan bulaşamaz.
Flash bellekte autorun. İnf dosyası var ise büyük ihtimalle çalışır.
Merhabalar öncelikle, cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bugün bilgisayarım trojan girecekti Malwarebytes engelledi. Ben virüs konusunda çok panaroyak biri olduğum için en küçük şeylere dikkat ederim. Ben yine de bilgisayarı sıfırladım o an bilgisayarımda bir flash disk takılydı onu readyboost (RAM takviyesi ) için kullanıyorum içine exe vs. kurmadım sıfırladıktan sonra bilgisayara taktım ardından biçimlendirdim ama bilgisayara taktığım an virüs girer mi ondan şüphe ediyorum, anti virüs uyarı vermedi zaten. Aynı zamanda tarama yaptım peki bir şey olur mu sizce?
Bir de şunu söyleyeyim trojan bilgisayarıma Google görsellerde gezinirken bulaştı.
Anti virüs engelledi ama bilemiyorum.
Arkadaşlar umarım kötü bir şey yoktur bana lütfen iyi şeyler söyleyinteşekkürler. Bir şey çalıştırmadım sadece RAM Boost yapıyordum engellenmiş trojan internetten gelip flash belleke bulaşırmı
Canım kardeşim,güzel kardeşim,nükleer kod falan taşımıyosan dert etme be.Zaten bulaşma olasılığı çok düşük uğraşma derim.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Abi ben exe vs. bunun gibi şeyler atmamıştım sadece RAM Boost yapyorum.
Ne yoska bulaştımı napıcam.
Vardı çok önceden ama sildim çoktan biçimlendirerek.
Virüs değil. Zararlı.
Hiç dur şimdi bulaşmayayım daha sonra bulaşırım diyen zararlı bir yazılıma rastlamadım.
Ayrıca sıfırlamanın zararlı temizleyeceğine dair bir kanıt yok.
Beni dinlersen bir şey olmaz.Abi tarattım bir şey çıkmadı daha 12 yaşındayım korkuyorum bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.