Virüslü flash bellek ile bilgisayara virüs bulaşır mı?

• Konuyu başlatan Le197
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.894

Le197

Picopat
Daha fazla  
Selam herkese. Şu an elimde bir tane flash disk var ama virüslü, ben onu biçimlendirmek istiyorum. Taktığım gibi bilgisayara virüs bulaşır mı? ESET yüklü bilgisayarda. Taktığım gibi biçimlendireceğim, sizce ona rağmen de virüs bulaşır mı? ESET korur diyecekseniz demeyin, her AV her virüsü bulamıyor. Bunu bile bile başka AV de kuramıyorum.

Direkt bulaşan şeylere karşı USB disk security programı var ama zararsız olsa bile otomatik çalışan dosyaları siliyor.

Bununla uğraşmak istemiyorsanız otomatik kullan ayarını kapatıp USB belleği takın. Daha sonra ESET ile tarayabilirsiniz. Büyük ihtimalle temizleyecektir. Biçimlendirmek isterseniz de biçimlendirirsiniz.

Direkt bulaşan şeylere karşı USB disk security programı var ama zararsız olsa bile otomatik çalışan dosyaları siliyor.

Bununla uğraşmak istemiyorsanız otomatik kullan ayarını kapatıp USB belleği takın. Daha sonra ESET ile tarayabilirsiniz. Büyük ihtimalle temizleyecektir. Biçimlendirmek isterseniz de biçimlendirirsiniz.

Otomatik kullan ayarını nasıl kapatacağım? Kapatıp biçimlendirsem bilgisayara virüs bulaşmaz değil mi?

Otomatik kullan ayarını nasıl kapatacağım? Kapatıp biçimlendirsem bilgisayara virüs bulaşmaz değil mi?
Başlat simgesine basıp "otomatik" yazarsanız çıkacaktır. Otomatik kullan/oynat gibi bir şey olması lazım. Kapatıp biçimlendirirseniz bir şey olmaz. ESET de aktif olsun zaten.

ApplicationFrameHost_D7YPWrzKAb.png

Başlat simgesine basıp "otomatik" yazarsanız çıkacaktır. Otomatik kullan/oynat gibi bir şey olması lazım. Kapatıp biçimlendirirseniz bir şey olmaz. ESET de aktif olsun zaten.

Eki Görüntüle 912519

Hocam bunu demeniz çok iyi oldu bu bende açıkmış kapattım teşekkür ederim. Hocam bunu kapattım ama altında varsayılan autoplay değerleri yazıyor bunları da kapatmam lazım mı? Kapatacaksamda nasıl kapatacağım?

Hocam bunu demeniz çok iyi oldu bu bende açıkmış kapattım teşekkür ederim. Hocam bunu kapattım ama altında varsayılan autoplay değerleri yazıyor bunları da kapatmam lazım mı? Kapatacaksamda nasıl kapatacağım?
Ana ayar kapalıysa alt elemanlar da otomatikman devre dışı kalır zaten. Onlar işlevsiz yani.

Ana ayar kapalıysa alt elemanlar da otomatikman devre dışı kalır zaten. Onlar işlevsiz yani.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sayenizde bilgilenip önlem almış oldum teşekkür ederim yardımcı olan @Lord Raiden ile @397444 sayenizde konu çözüldü artık konu kapanabilir. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı