Virüsten nasıl kurtulunur?

Murat712

Femtopat
Daha fazla  
Bir oyun için Türkçe yama indirmiştim kurarken oyunun nerede olduğunu bile sormadı diye şüphelendim internette virüslü diyen var diye Kaspersky ile tam tarama yaptım, taramada bir şey çıkmadı.

ScreenShot_20230906203327.png

Bilgisayarda ararken bunu buldum, bu isimle 2 tane daha dosya vardı şimdi bulamadım.

ScreenShot_20230906203420.png

Silmeye çalışınca bunu diyor.

ScreenShot_20230906210153.png

Kaspersky'de uygulamaları yönet kısmında gözüküyorlar.

Yaptıklarım.
Kaspersky ile tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı.
Bilgisayarı geri yükleme noktasına döndürdüm.
Kaspersky uygulama yönetimi kısmından (en son görseldeki) engelle olarak işaretledim.

Bu yaptıklarım sorunu çözmüş müdür?

Bir oyun için Türkçe yama indirmiştim kurarken oyunun nerede olduğunu bile sormadı diye şüphelendim internette virüslü diyen var diye Kaspersky ile tam tarama yaptım, taramada bir şey çıkmadı.

Eki Görüntüle 1934368

Bilgisayarda ararken bunu buldum, bu isimle 2 tane daha dosya vardı şimdi bulamadım.

Eki Görüntüle 1934385

Eki Görüntüle 1934386

Yaptıklarım.
Kaspersky uygulama yönetimi kısmından (en son görseldeki) engelle olarak işaretledim.

Malwarebytes yükleyip yamayı kurduğunuz diski tarayın.

Bilgisiyara tam olarak virüs girmemiş gibi dostum yinede bi bilgisiyarı kapat aç sonra yeniden silmeye çalış.
Eğer bilgisiyarda kasma yoksa oyunlarda fps düşüşü yoksa virüs girmemiştir bu kadar niye korkuyorsunki dostum zaten TC dataları heryerde var

Bilgisayara tam olarak virüs girmemiş gibi dostum yine de bir bilgisayarı kapat aç sonra yeniden silmeye çalış.
Eğer bilgisayarda kasma yoksa oyunlarda FPS düşüşü yoksa virüs girmemiştir bu kadar niye korkuyorsunki dostum zaten T.C. dataları her yerde var.

Bunun datayla ne alakası var hocam tam olarak?

Eki Görüntüle 1934368

Eki Görüntüle 1934385

Eki Görüntüle 1934386

Yaptıklarım.

Yamayı nereden indirdiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı