Fatalframecirakawoon
Hectopat
İşin içinde ABD de var. Bundan eminim.
Dostum amaç zaten dünya nüfusunu azaltmaktı hepsi bir plandan ibaret.
Virüs amerikada daha önceden testi yapılıp çin üzerinden dünyaya salınmıştır. Komik olsada şu dış güç olayı eskidi be.Dostlar,
Ben virüsü, Çin'in çıkarttığını düşünüyorum.
Amaçları ise dünya nüfusunun artmasının yavaşlatılması ve para olduğunu düşünüyorum.
Aşılar kısır yapmaz falan diyorlar ama bence riski var.
Ne düşünüyorsunuz?
Bence hayır Çin sadece ilk vakayı duyuran ülke oldu.Dostlar,
Ben virüsü, Çin'in çıkarttığını düşünüyorum.
Amaçları ise dünya nüfusunun artmasının yavaşlatılması ve para olduğunu düşünüyorum.
Aşılar kısır yapmaz falan diyorlar ama bence riski var.
Ne düşünüyorsunuz?
Konu açarken ciddi düşünmüştüm.Virüs amerikada daha önceden testi yapılıp çin üzerinden dünyaya salınmıştır. Komik olsada şu dış güç olayı eskidi be.
Deprem olsa ABD'den bileceksiniz siz de. Aynen kanka adamlar manyak zaten kendi ekonomilerini çökme riskine girsinler.
Ciddi olduğunu farkındayım ama dış güç olayı çok abartıldı ona gıcık oluyorum adam istese gelir ülkeyi satın alır gider. (Günümüzde olacak olan şeyler.) Hani desen uzaylılar geldi dünyayı yönetiyor al sana dış güç.Konu açarken ciddi düşünmüştüm.
Ne alaka? ABD'yi bilmiyor muyuz? Para için her şeyi yaparlar.Deprem olsa ABD'den bileceksiniz siz de. Aynen kanka adamlar manyak zaten kendi ekonomilerini çökme riskine girsinler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.