JudyAlvarez
Hectopat
VirusTotal'de iki adet virüs programı setupu tarattım ve uyarılar çıkıyor güvenilir midir?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam arkaplanda çalışıp veri sızdırıyor PC'den bunun benzerini görmüştüm.Eki Görüntüle 1449303
VirusTotal'de iki adet virüs programı setupu tarattım ve uyarılar çıkıyor güvenilir midir?
Eki Görüntüle 1449305
Backdoor arka kapı demek. Bir dosyanın içine saklanıp bulaşıyor. RAT vb. olabilir.Hocam yanlış hatırlamıyorsam arkaplanda çalışıp veri sızdırıyor PC'den bunun benzerini görmüştüm.
Backdoor arka kapı demek. Bir dosyanın içine saklanıp bulaşıyor. RAT vb. olabilir.
Çok ilginç.Hangi antivirüs algıladı?Kaspersky ve Malwarebytes yükleyecektim onların setuplarından çıktılar fakat kendi sitesinden yüklemiştim.
Dosyanın hybrid analys sonucunu atar mısınız?
Ve fotoğraf değil direk sonucun linkini atın.
Ek olarak backdoor sistemde bir arka kapı açar ve o zararlıyı kim yazdıysa o kişi sistemden istediği veriyi çeker. Yani özet olarak tehlikeli virüs.
Hocam fotoğrafta Jiangmin ve Antiy-Avl algıladığı gözüküyor.Çok ilginç.Hangi antivirüs algıladı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.