Resimdeki dosyalar nedir? Bunlar WhatsApp sohbet yedeğimi VirusTotal'de tarattım. Sonra da orada yazı yazıyordu kişisel dosyaları payalşmayın biz sorumlu değiliz diye. Şüphelendim. Bu dosyalar boşmu yoksa yedekmi ya da VirusTotal bir şey yapar mı?
VirusTotal bilgini çalacak bir şirket değil. Nihayetinde gönderdiğin dosyalar bir makineye gidiyor. Olası bir saldırıda yaşanabilecek şeyler için o uyarıyı yaptığını düşünüyorum.
Kişisel dosyalarını taratma diye belirtmiş zaten. VT aldığı bu dosyaları listesindeki büyüklü küçüklü tüm güvenlik firmaları ile paylaşabilmekte. O firmalardaki kişisel bilgini kullanmak isterse kullanabilir.
Resimdeki dosyalar nedir? Bunlar WhatsApp sohbet yedeğimi VirusTotal'de tarattım. Sonra da orada yazı yazıyordu kişisel dosyaları payalşmayın biz sorumlu değiliz diye. Şüphelendim. Bu dosyalar boşmu yoksa yedekmi ya da VirusTotal bir şey yapar mı?
Paylaştınığız dosyaların ne olduğunu bilmiyorum ama yedekler orada değil dahili hafızaya girdiğinizde ilk çıkan WhatsApp klasörünün backups kısmında saklanıyor.
Kişisel dosyalarını taratma diye belirtmiş zaten. Vt aldığı bu dosyaları listesindeki büyüklü küçüklü tüm güvenlik firmaları ile paylaşabilmekte. O firmalardaki kişisel bilgini kullanmak isterse kullanabilir.