VirusTotal bilgimizi çalar mı?

Hadi ya, gözden kaçırdık desene. Bir de otomatik.

Shared klasöründeki dosyaları taratmis.

Yani kötü bir şey mi yapmışım anlayamadım.

Yani kişisel bilgilerim falan mı bulunuyor niye öyle dediniz yoksa bu otomatik share dosyalarında önemli bir şey yok mu?

Yani kötü bir şey mi yapmışım anlayamadım.

Yani kişisel bilgilerim falan mı bulunuyor niye öyle dediniz yoksa bu otomatik share dosyalarında önemli bir şey yok mu?

Yahu panik olmayın. Bir şey olmaz. Kimse mesajlarınızı okumak için 40 takla atmayacak.

Screenshot_20230804-162819.png

Reis attığın linki okudum orada wp tarafından şifrelenmiş fotoğraf kimse erişemez diyor yani inşallah sorun olacağını sanmıyorum. Bir de Media gönderielrinde olur diyor. Yani sohbet yedeği falan değil büyük ihtimal.

Korkulacak bir şey yok kısaca.

Aynen size tekrar yazmamın sebebi bir de shared dosyalarını paylaşmışsın dedinya ondan korkmuştum önemli bir şeyi paylaştım diye.

Korkulacak bir şey yok kısaca.
Reis kusura bakma tekrar yazıyorum.

Bu dosyalarda bın dosyası yazıyor. Bende Google'dan bın dosyasına baktım. Yedek dosyası oluyormuş.
Önizleyemezsin. Dosyalar WhatsApp tarafından uçtan uca şifreleme anahtarınla şifrelenmiş dosyalar diye yazıyor @nexpugnable'nin paylaştığı linkte.

Öyle her şeyi de virüs diye sağa sola atmazsın bundan sonra :D Dosyalar şifreli olduğundan bir başkası tarafından okunamayacaktır.

Bu dosyalarda bın dosyası yazıyor. Bende Google'dan bın dosyasına baktım. Yedek dosyası oluyormuş.
BIN dosya uzantısı her anlama gelebilir. Programın kullanım amacına bağlı.

Doğru bilgiyi paylaştıkça korkuyorsunuz, korkacak bir şey olmadığını söylediğimizde de farklı bir şeyle geliyorsunuz :D

Bın dosya uzantısı her anlama gelebilir. Programın kullanım amacına bağlı.

Doğru bilgiyi paylaştıkça korkuyorsunuz, korkacak bir şey olmadığını söylediğimizde de farklı bir şeyle geliyorsunuz :D

Evet ya biraz paranoyak gibiyim korkuyorum.
Bir keresinde PC'ye virüs bulaştırmıstım ondan sonra böyle oldu.

Bın dosya uzantısı her anlama gelebilir. Programın kullanım amacına bağlı.

Zaten az önce bir şey fark ettim resimdeki gibi sadece dosyayı oraya koymuşum tarat tuşuna bile basmamışım sadece oraya yerleşmiş.

Screenshot_20230804_165721.jpg

Son düzenleme:
Evet ya biraz paranoyak gibiyim korkuyorum.
Bir keresinde PC'ye virüs bulaştırmıstım ondan sonra böyle oldu.

Zaten az önce bir şey fark ettim resimdeki gibi sadece dosyayı oraya koymuşum tarat tuşuna bile basmamışım sadece oraya yerleşmiş.

Eki Görüntüle 1889580
"Yüklemeyi onayla"

1691157559328.png

Kusura bakmayın sizi uğraştırdım yüklemeyi onaylamamışım bile. İyi günler.

Yani ben onaylamadım diye hatırlıyom.

Ayarlarda uçtan uca şifrelenmiş yedekleme varmış bende o açık değilmiş açtım bana şifre koydurdu yani önceden şifre yokmuymuş yoksa gene de WhatsApp'ın şifrelemesi var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı