Merhaba arkadaşlar, böyle bir dosya attı arkadaşım ve false pozitif dedi ama size de bir sorayım dedim pek güvenemedim. Size virüs var mı?
Eki Görüntüle 2107229
Merhaba arkadaşlar, böyle bir dosya attı arkadaşım ve false pozitif dedi ama size de bir sorayım dedim pek güvenemedim. Size virüs var mı?
Eki Görüntüle 2107229
False-Positive doğru demiş arkadaşın.Merhaba arkadaşlar, böyle bir dosya attı arkadaşım ve false pozitif dedi ama size de bir sorayım dedim pek güvenemedim. Size virüs var mı?
Eki Görüntüle 2107229
Hocam hiç VT kullanmadınız mı?Malware sıkıntılı bir virüs türü açmamanızı öneririm yok illaki açacağım derseniz tedbirinizi alın. Gerçi valx checker bende de var ama sıkıntı çıkmadı
Başka antivirüsler olsayd kesinlikle false positive söylerdim ama avg ve avast dediği için kesin birşey söylemek yalan olur.Merhaba arkadaşlar, böyle bir dosya attı arkadaşım ve false pozitif dedi ama size de bir sorayım dedim pek güvenemedim. Size virüs var mı?
Eki Görüntüle 2107229
Hocam dosya False-Positive çıkmış, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz dosya temiz.Daha ince nasıl bakabilirim detaylı
Hocam hiç VT kullanmadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.