2019 indirmeyi denediniz mi? Ve ayrıca community yerine Visual Studio Code öneririm. Daha hafid optimize.
2019 indirmeyi denedim.
Visual studo code kullanıyorum ama ben Unity'den oyun geliştirdiğim için Visual Studio benim işimi daha çok görüyür.
2019 indirmeyi denediniz mi? Ve ayrıca community yerine Visual Studio Code öneririm. Daha hafid optimize.
Kanka sen beni yanlış anladın sanırım benim sorumum Visual Studio indirmiyor.
Tamam işte sen Visual Studio'yu indirme programını indirip sonra tekrar kurulum için tekrar indirme yapmıyor musun verdiğim linkte buna gerek kalmadan direk tüm programı indirip kurabilirsin internet gerekmeden. Aşağıdaki video da adım adım anlatıyor.
3.48 dakikada dowload kısmı 3 defa en başa sarıp "yükleme dosyası indirilemiyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve yeniden deneyin" hatasını yine veriyor.
Kanka eğer sende Visual Studio yüklüse bana indirmek için dosyalarının linkini atabilir misin?
buradaki sertifikaları yükle ve tekrar dene. Aynı sorunu ben böyle çözdüm.vs-certificates.zip
drive.google.com
windows 7 kullanıyorum.
Yok maalesef. Aşagıdaki gönderiye bir göz attın belki çözüm olur.
Gönderi
MesajVisual Studio İnstaller "Yükleme dosyaları indirilemiyor." Hatası
"Yükleme dosyaları indirilemiyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin." Visual Studio'yu her indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. İnternetimde bir sıkıntı yok, hatayı Visual Studio İnstaller'da alıyorum, yani indirmeye çalışırken.www.technopat.net
Kanka bir de bunu denesene.
Kanka olmadı ya.
Kankalar şu linkteki ZIP dosyasını indirip içindeki ınstaller kılasörün içine girib içinde setup adlı exe uzantılı dosyaya bastıgınızda işlem tamam.
Şu link:Google Drive: Sign-in
Erişim isteyip dosyayı kim yüklemişse erişim vermesini beklemen lazım.
Ben yükledim dosyayı herkese açık yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.