Visual Studio varsayılan kod düzeni nasıl değiştirilir?

Komutan@logar

Hectopat
Arkadaşlar varsayılan olarak gelen bu sayfadaki kodları kendime göre nasıl düzenlerim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak ne demek istediniz anlamadım.
Yeni proje/dosya oluştururken çıkan seçeneklerin biri ekran görüntüsündeki gibi şablon bir dosya oluşturuyor. Bu dosya içeriğinden memnun değil konu sahibi.

Yeni proje/dosya oluştururken çıkan seçeneklerin biri ekran görüntüsündeki gibi şablon bir dosya oluşturuyor. Bu dosya içeriğinden memnun değil konu sahibi.
Ben de hocası menü ve kısayol tuşlarını yazmış anladım.Onları mı değiştirmek istiyor? yoksa main kısmındaki hello world ile değişiklik mi yapmak istiyor arasında kaldım.

Şimdi yapmak istediğim şu her Console App açtığımda bu ekran ile karşılaşmak istiyorum onu nasıl yapabilirim diye sormuştum.
Ayarlar kısmından yapılması lazım ama tam oalrak bulamadım. Vs de c++ projesi acarken konsol ekranında 3 secenek bulunuyor 1.si düz boş sayfa o nu acıp kendınız yazabılırsınız. 2. si sizin actıgınız kısa yolları belirten secenek hello by yazan. 3. secenek cmake ile yazma o secenekte sizin istedıgınız gibi acılıyor.Benim tavsiyem boş sayfa acıp class yada kullanacagınız ne var ıse kendınız eklemeniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı