Aha emulatör konusu, hemen övmeliyim, hocam PS Vita güzel cihaz ama artık emulatör ve gamepadler ile her şeyi oynarsınız.
Elektronik: D3 teleskopik gamepad 294TL
Ben 345TL'ye sipariş verdim vergiler dahil, ekstra indirim gelmiş. Vergiler dahil 294TL şu anda. TR fiyatları benzerlerinin 800-1000TL civarı başlıyor teleskopik gamepad arayanlar değerlendirebilir...www.technopat.net
Saitake STK-7007F
Emülatör (PSP, GBA ve dahası) için gamepad bakıyordum ve telefonda sanki taşınabilir bir konsolmuş hissiyatı istiyordum sonunda beklediği cihaz geldi, 3 saattir kullanıyorum ve şimdilik düşüncelerim pozitif. İleride ilk izlenim ve inceleme yapmayı düşünüyorum. Nelerden bahsetmem gerek ve...www.technopat.net
Ben DualShock 5 iPhone tutucu aldım, o şekilde Apple Arcade, PS & Xbox remote play kullanıyorum, vita3K'yı da PC'den kullanacağım, Android bir cihazım yok, Android'de bayağı bir emulator var citra olsun, Yuzu olsun, vita3k olsun ama ne bileyim, Android'de çok fazla bloatware App var bundan dolayı ısınamadım maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.