Vita3k vs PS Vita

enesbull

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, henkakulu PS Vita aliyim diyorum fakat PS Vita'daki çoğu oyun vita3k ile açılıyor, sizce ne yapmalıyım, parasına değer mi bu cihaz? Teşekkürler, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aha emulatör konusu, hemen övmeliyim, hocam PS Vita güzel cihaz ama artık emulatör ve gamepadler ile her şeyi oynarsınız.

Aha emulatör konusu, hemen övmeliyim, hocam PS Vita güzel cihaz ama artık emulatör ve gamepadler ile her şeyi oynarsınız.

Ben DualShock 5 iPhone tutucu aldım, o şekilde Apple Arcade, PS & Xbox Remote Play kullanıyorum, vita3K'yı da PC'den kullanacağım, Android bir cihazım yok, Android'de baya bi emulator var Citra olsun, Yuzu olsun, Vita3K olsun ama ne biliyim, Android'de çok fazla Bloatware app var bundan dolayı ısınamadım maalesef..

Ben DualShock 5 iPhone tutucu aldım, o şekilde Apple Arcade, PS & Xbox remote play kullanıyorum, vita3K'yı da PC'den kullanacağım, Android bir cihazım yok, Android'de bayağı bir emulator var citra olsun, Yuzu olsun, vita3k olsun ama ne bileyim, Android'de çok fazla bloatware App var bundan dolayı ısınamadım maalesef.

Şimdi baktımda Galaxy S23'de bile Facebook ve Netflix bile yüklü geliyor, kaldırılmıyor, PC'ye kol bağlayıp o şekilde vita3k oynarım yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı