Vita'dan Switch'e geçilir mi?

Rainbow19

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2021
Mesajlar
212
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben de şu an Henkaku'lu 64 GB bir Vita var, onu satıp CFW'li bir Switch almayı düşünüyorum. Vitanın ömrü bitti ama son zamanlarda güzel portlar geliyor, diğer yandan Switch'te oynamak istediğim çok oyun var. Sizce Switch'e geçmek mantıklı mı?
 
Nintendo Switch hala güncel bir platform. O yüzden kesinlikle geçilir.
 
Ben de fun seviyesinde bir Vita kullanıcısıyım. Switch ile Vita birbirlerinin rakibi değiller bence. Bütçe varsa ve elindeki Vita Fat olan modelse (OLED ekranlı) kesinlikle elden çıkarma. Çünkü Vita piyasadaki en güzel vintage arcade oyunlarını oynatan oyun konsolu. Eski PSP oyunlarını, eski NES ve Nintando emulatorleri çok iyi performanslarla oynatabilmekte. Zaten elindeki homebrow versiyon ile OC'da yapabilirsin.

Gelelim Switch'e; Switch yeni nesil bir konsol. GÜncel oyunları, mobil bir şekilde oynamanı sağlıyor. Aynı zamanda Lİte değil de normalini alırsan Dock sayesinde ortalama bir ev konsolu görevi de görür. O nedenle Vita ile Switch'i bence kıyaslama.

Ek tavsiye: Çok büyük ihtimalle sene sonuna doğru Nintende Switch Pro (ismi daha kesinleşmedi) duyuracak. Ayrıca Sony'de yeni bir handheld alet üzerinde çalışmakta. Bu yeni bir PSP'mi olacak (Switych Pro ile rekabet edecek) yoksa başka birşey mi olacak (Stream Gaming aleti) belli değil. Bunları beklersen iyi olur, bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı