İnternette hakkında hiç kötü bir şey göremedim. Bildiğim kadarıyla zaten blink kullanıyor, zaten çok sorun yaşatacağını düşünmüyorum. Bu tarayıcının herhangi bir kötü yanı, dezavantajı var mı?
Aslında Edge de düşündüm ama hem her yere yaptıkları AI dayatmasından hem de MV2 desteğinin kaldırılacak olmasından dolayı istemiyorum açıkçası. Çok sık her yerde oturum açan biri değilim. Web tasarımı konusunda da, geliştirici araçlarını kullanıyorsanız Edge ile arasında farkı ne kadar sizce? Şu anda Brave kullanıyorum ve PWA'larda biraz sinir bozucu olabiliyor, Vivaldi nasıldır bu konuda?Valla ben iki üç yıldır kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
Bir tek bilgisayar değiştirince oturum açma meselesi biraz zor. ama onun dışında (bence) Chrome'dan iyi.
Web tasarımı yaptığım için bilgisayarda Firefox, Vivaldi, Brave, Edge, Chrome kurulu.
Son dönemde Edge ve Vivaldi iyi. Firefox'a da güvenlik (banka, edevlet) konusunda güveniyorum.
Tamamen şahsi fikrim tabii ki ama durum böyle bende.
Maalesef WebSerial, WebUSB ve WebBluetooth gibi şeyleri desteklemediği için Firefox tabanlı tarayıcıları kullanamıyorum. AdBlocker konusunda da kendi dahili özelliği olduğunu duymamıştım, muhtemelen dahili geleni kapatıp uBO kullanırım zaten.Bi' dönem kullandım. Şahsen Firefox en sevdiğim browser, ama Vivaldi benim kullandığım Chromium browserlar arasında en iyisi. Tek önerim, kendi adblocker'ını kullanmayıp Ublock Origin kullanmanız.
Eğer Firefox tabanlı kullanamıyorsanız en iyi seçenek Vivaldi bence.Aslında Edge de düşündüm ama hem her yere yaptıkları AI dayatmasından hem de MV2 desteğinin kaldırılacak olmasından dolayı istemiyorum açıkçası. Çok sık her yerde oturum açan biri değilim. Web tasarımı konusunda da, geliştirici araçlarını kullanıyorsanız Edge ile arasında farkı ne kadar sizce? Şu anda Brave kullanıyorum ve PWA'larda biraz sinir bozucu olabiliyor, Vivaldi nasıldır bu konuda?
Maalesef WebSerial, WebUSB ve WebBluetooth gibi şeyleri desteklemediği için Firefox tabanlı tarayıcıları kullanamıyorum. AdBlocker konusunda da kendi dahili özelliği olduğunu duymamıştım, muhtemelen dahili geleni kapatıp uBO kullanırım zaten.
vivaldi tarayıcısında başka bir uygulamadan linke basınca site açılmıyor. Çözümünü biliyor musunuz?Eğer Firefox tabanlı kullanamıyorsanız en iyi seçenek Vivaldi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.