Opera'nın eski geliştiricileri tarafından geliştiriliyor. Diğer tarayıcılara göre öne çıkan özelliği detaylı özelleştirilebilir tarayıcı diyebilirim. Hatta o kadar fazla ayar seçeneği var ki, bazen ayarlar menüsündeki karmaşa beni deli ediyor.
İçerisinde reklam, izleyici engelleme ayarı bulunuyor. Ama her zaman harici uzantı kadar iyi olmuyorlar. Opera gibi sol menüsü bulunuyor. Bu sol menüye istediğin sitenin destekliyorsa Android ve masaüstü sürümünü ekleyebilirsin. Daha fazla özellik sunuyor. Ama ben çoğu özelliği harici uygulamalar ile kullanmaya alıştığımdan, angarya gibi gelen şeylere pek göz atmıyorum.

Vivaldi Browser - Make the web yours again! We are all absolutely unique and we want different things. Vivaldi web browser lets you do things your way by ada...

www.youtube.com

Bu arada kullanacaksan bağlantıya göz atmanı öneririm. Google arama önerilerini ben kullanmıyorum. Ama kullanan çok kişi var. Bu tam olarak düzgün çalışmıyor.

Uzun süredir Opera GX kullanıcısıyım. Son birkaç gündür çöküyor. Tam sebebini anlamadım ama basit bir örnek vereceğim. Bir sekmede Twitch açık diğer sekmede Netflix. Bir sekmeden diğerine geçerken çöküyor. Bir süre bekliyorum ama düzelmiyor. Silip yükledim sonuç aynı. Varsa çözümünü bilen çok...

www.technopat.net