Vize başvurularım kabul olmuyor

İngiltere'ye Ankara antlaşması ile gidebilirsin. Fakat babanın para göstermekten biraz daha ileri bir şeyler yapması gerekiyor. Orada bir şahıs şirketi oluştur. Ailenden herhangi bir kişinin şirketinden e-ticaret yolu ile bir şeyler alması gerek. Gelen para yine sana gelir, tek kayıp aradaki vergi olur. Bu şekilde hem İngiltere'de yaşayabilirsin hem de şirketini çalışıyor gösterebilirsin. Aynı yolla E1 vizesine de başvurabilirsin. Amerika veya İngiltere. Seçmen gerek. Artık normal yolları kapattıkları için bu tarz kafa yorucu şeylerle gitmeye çalışmalısın. Türkiye'de istersen 50M₺ mal varlığın olsun, Kanada veya diğer ülkelerde olmadığı sürece onların gözünde 5₺'den farkı yok.
Not: İngiltere'de 3 yıl böyle yaşadıktan sonra sınırsız oturum hakkı için başvur. Kabul edilirse kendi işinde çalışma zorunluluğun kalkıyor. İşte o zaman İngiltere'ye hoş geldin!

1 Ocak 2021'de İngiltere'nin brexit döneminin tamamlanması nedeniyle sonlandı Ankara Antlaşması.
 
Yazdıklarınız doğru da İspanya ne alaka?
Arkadaş Kanada ve İngiltere yazmış.
Arkadaş spesifik ülke secmekten ziyade herhangi bir Avrupa ülkesine ya da Kanada gibi gelişmiş ülkelere gitmek istiyor herhalde.
 
Bende Hollanda'ya turistlik vize başvurusu yapacağım. Orada arkadaş falan var. Üzerime bir iş ve araba var. 19 yaşındayım. Bakalım yarın bir gün şehrimdeki bir vize danışmanının yanına gideceğim. Ama siz çok deli paralardan söz ediyorsunuz. Ben taş çatlasın 15k TL çıkarabilirim bu iş için. Sizce sonuç ne olur?
 
Arkadaşlar ne yaptıysam vize başvurularım kabul olmuyor. Önce Kanada'ya başvurdum Kanada'ya gelip döneceğinizden emin değiliz diye bahane sunarak beni ret ettiler. Ondan sonra İngiltere'ye başvurdum onlarda bahane olarak okulun parasını ödemediniz diye ret verdiler ama halbuki vize çıktıktan sonra okulun parasını ödememiz gerekiyor. Çok üzülüyorum. Babamın maddi durumu iyi. Neredeyse 1 milyon $'a yakın vizeme para gösterdik düşen yardı vizeme para gösterdik. Acaba Ajenta'dan dolayı olabilir mi?

Hocam bizde kaçak yolla gidip formalite evlilik yapıp 2 yıla vatandaşlık alan var. Belki aynı yolu deneyebilirsiniz.
(1 milyon doları görünce gözüm büyüdü 🤣. Kendimi düşündüm. Arsaları saymaz isek ev araba vs bazında 1 milyon TL'yi bile çıkaramıyoruz 750'k da kalıyoruz. Nakit zaten kafadan yok sayılır. )
 

Geri
Yukarı