VLC Player 4K video yarım ekran ekran hatası

Monitörüm 4K olmasına rağmen VLC Media Player ile açtığım videolar yarım ekran olarak kalıyor. En boy oranını 16:9 yaparak yanları dolduruyor fakat bu sefer de üst kısımlar boş kalıyor ve ne yaptıysam tam ekran olarak ayarlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım tam ekran olarak videonun yayılmasını istiyorsunuz. VLC'de aynı mı bilmiyorum fakat Gom'da alt+enter yapınca ekrana tamamen yayıyor. Denemenizi öneririm.

Sanırım tam ekran olarak videonun yayılmasını istiyorsunuz. VLC'de aynı mı bilmiyorum fakat Gom'da alt+enter yapınca ekrana tamamen yayıyor. Denemenizi öneririm.
Görüntü bu şekilde hocam üst kısımlar tamamlanmıyor... Alt+enter yaptım maalesef olmadı.
hhh.jpg

Görüntü bu şekilde hocam üst kısımlar tamamlanmıyor... Alt+enter yaptım maalesef olmadı.
Eki Görüntüle 1638004

Videonun kendisi siyah çerçeveli olabilir mi? O gördüğünüz siyah alanlar videoya dahil alanlar mı? Videonun özellikleri 2560*1080 gibi 21/9 ölçü mü yoksa direkt olarak 1920*1080 olarak 16/9 ölçümü. Eğer ki böyle bir ölçüdeyse ekrana tam yerleşimi bu şekilde olması normal bir durum.

Videonun kendisi siyah çerçeveli olabilir mi? O gördüğünüz siyah alanlar videoya dahil alanlar mı? Videonun özellikleri 2560*1080 gibi 21/9 ölçü mü yoksa direkt olarak 1920*1080 olarak 16/9 ölçümü. Eğer ki böyle bir ölçüdeyse ekrana tam yerleşimi bu şekilde olması normal bir durum.

Hocam video ölçüleri 3840x2160 benim monitör ile aynı. Normalde yanlara da tam uzamıyordu en boy oranından 16:9 yaptım yanları tam oldu üst kısımları dolduramıyorum...

Ekteki gibi yukarıdan ve aşağıdan küçülttüğünüzde nasıl bir durum oluşuyor. Kenarlar siyah üstler boşluksuz mu?

1674144248153.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı