VMware Catalina "the CPU has been disabled by the guest operating System" hatası

fuyki

Decapat
Katılım
3 Eylül 2021
Mesajlar
113
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
VMware'a Catalina kurmaya çalışıyorum ancak ekteki hatayı alıyorum işletim sistemini çalıştırırken. Yardımcı olabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_61.png
    Screenshot_61.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
VMware'a Catalina kurmaya çalışıyorum ancak ekteki hatayı alıyorum işletim sistemini çalıştırırken. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar, konuya biraz gecikmiş olabilirim ama yine de yardım etmek isterim. Eğer bir AMD işlemciye sahipseniz gayet normaldir. Genelde macOS kurulumlarında bu aldığınız hata hata genelde AMD bir işlemciden dolayı kaynaklanıyor ve AMD işlemciler vanilla bir şekilde macOS desteklemediği için böyle hatalar almak normal çünkü macOS işlemcinin ne olduğunu anlayamayınca sapıtabiliyor. Bunu çözmek için ben genelde şu rehberi kullanıyorum ve gayet işe yarıyor VMware AMD Hackintosh. Ama eğer Intel bir işlemciye sahipseniz VMWare için olan Unlockerın güncel sürümleri denemenizi öneririm çünkü arada unlocker da sorun çıkartabiliyor. Eğer sorun unlocker da olmazsa sanal makinenin ayarlarından sanallaştırma gibi şeyleri kurcalamanızı öneririm çünkü sanallaştırma arada fayda edebiliyor.
 
Merhabalar, konuya biraz gecikmiş olabilirim ama yine de yardım etmek isterim. Eğer bir AMD işlemciye sahipseniz gayet normaldir. Genelde macOS kurulumlarında bu aldığınız hata hata genelde AMD bir işlemciden dolayı kaynaklanıyor ve AMD işlemciler vanilla bir şekilde macOS desteklemediği için böyle hatalar almak normal çünkü macOS işlemcinin ne olduğunu anlayamayınca sapıtabiliyor. Bunu çözmek için ben genelde şu rehberi kullanıyorum ve gayet işe yarıyor VMware AMD Hackintosh. Ama eğer Intel bir işlemciye sahipseniz VMware için olan Unlockerın güncel sürümleri denemenizi öneririm çünkü arada unlocker da sorun çıkartabiliyor. Eğer sorun unlocker da olmazsa sanal makinenin ayarlarından sanallaştırma gibi şeyleri kurcalamanızı öneririm çünkü sanallaştırma arada fayda edebiliyor.

Merhabalar bende AMD işlemci kullanıyorum şu an linkteki siteye tıklıyorum fakat erişim sağlayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı