- Katılım
- 9 Mart 2017
- Mesajlar
- 1.876
- Çözümler
- 12
VMware'ye macOS Catalina kurmaya çalışıyorum. Kurulum Apple logosunda takılıp kalıyor. C sürücüsünde 5 GB alan kalmış. Alan mı yetmiyor ondan mı donup kalıyor yoksa? Kaç GB alana ihtiyaç var?
Alan mı yetmiyor ondan mı donup kalıyor yoksa? Kaç GB alana ihtiyaç var?
Evet diskte 80 GB yer açtım. Kurulum başarılı oldu fakat 1 saatten fazla bekledim. Kurulum çok uzun sürdü.Siz biraz şansınızı zorlamışsınız.
Boş alan açmayı deneyin. Eğer düzelmez ise Operating System seçeceğini Windows X64 olarak değiştirin eğer Windows X64 ise Apple Mac OS X olarak değiştirin.
32GB yeterli diye biliyorum.
Normal Hackintosh kurulumu bende yaklaşık 2 saat sürüyor. Yine az beklemişsiniz.Evet diskte 80 GB yer açtım. Kurulum başarılı oldu fakat 1 saatten fazla bekledim. Kurulum çok uzun sürdü.
Neden bu kadar uzun sürüyor?Normal Hackintosh kurulumu bende yaklaşık 2 saat sürüyor. Yine az beklemişsiniz.
Pek bir fikrim yok. Bana sorarsanız OpenCore en çok sistemimiz ile uyumlu çalışmak için ayarlamaları yaparken yavaşlıyor. Bunun dışında yüklediğimiz imaj dosyaları çok fazla sıkıştırılmışta olabilir. Sistemden sisteme değişiklilik de gösterir.Neden bu kadar uzun sürüyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.