Vodafone 50 Mbps internet nasıldır?

30 Mbps kullanıyorum 26 alıyorum o kadar da kötü değil abartmayın.
Hocam alt yapı olarak Türk Telekomu kullanıp alt yapım 35 MBPS desteklerken sırf abone kazanmak için size 75 MBPS verebilirim diyor. Abone olsam alacağım hız 35 MBPS. Gerekli mecralarda sorgulattığımda alt yapı olarak başka bir firma yok. Nasıl oluyor 75 verecekler? Bu dolandırıcılık değil mi? Zamanında vodafonedeyken iptal etmek istediğimizde 3 ay uğraştırdılar. Bayisine gidiyoruz biz abone işlemi yapıyoruz iptal edemeyiz diyor. Rezil bir firma.

Babannemgilin evinde kullanıyoruz. 16 MBPS paket 2-3 MBPS veriyor. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, kontrol ediyorlar düzelttik diyorlar 1 gün düzgün 2. Gün yine aynısı. Mail atın diyorlar, mail atıyoruz otomatik cevaplarla mesaj verip duruyorlar. 2 ay sonra taahüt bittiği için pek uğraşmıyorum.
Yere göre değişiyor sanırım 1 senedir kullanıyorum sıkıntı çıkmadı. Tabii konu sahibinin TurkNet'e geçmesi daha iyi olur.

Bende şu an telefondan Wi-Fi ile bağlandım ve modeme uzağım biraz. Yine iyi alıyorum kullanılabilir bence.

Daha iyileri varken Vodafone secilmesi mantikli degil ama o kadar da kotu degil. Musteri hizmetlerine baglanmak da zor.

Hocam alt yapı olarak Türk Telekomu kullanıp alt yapım 35 MBPS desteklerken sırf abone kazanmak için size 75 MBPS verebilirim diyor. Abone olsam alacağım hız 35 MBPS. Gerekli mecralarda sorgulattığımda alt yapı olarak başka bir firma yok. Nasıl oluyor 75 verecekler? Bu dolandırıcılık değil mi? Zamanında vodafonedeyken iptal etmek istediğimizde 3 ay uğraştırdılar. Bayisine gidiyoruz biz abone işlemi yapıyoruz iptal edemeyiz diyor. Rezil bir firma.
Bizim eve de Turkcell Türk Telekom gibi firmalar paket vermiyor. Eskiden Türk Telekom kullanmıştım inanın daha kötüydü. İptal ettikten sonra paket veremiyoruz dediler. Vodafone'a gidip aldım.
Daha iyileri varken Vodafone secilmesi mantikli degil ama o kadar da kotu degil. Musteri hizmetlerine baglanmak da zor.
Evet doğrudur. Ben de FPS oyunları oynayan biriyim ping den yana bir sıkıntım yok. Tabii dediğiniz gibi imkan varsa başka bir firmaya geçilmeli.

Bizim eve de Turkcell Türk Telekom gibi firmalar paket vermiyor. Eskiden Türk Telekom kullanmıştım inanın daha kötüydü. İptal ettikten sonra paket veremiyoruz dediler. Vodafone'a gidip aldım.

Evet doğrudur. Ben de FPS oyunları oynayan biriyim ping den yana bir sıkıntım yok. Tabii dediğiniz gibi imkan varsa başka bir firmaya geçilmeli.
Hocam TTNET alt yapısını kullanıyorum. Olay alt yapı da değil. Vodafone'nin dolandırıcılığında. Bilgim olamasa bana yüksek fiyattan 75 MBPS paket satacak. Desteklemediği halde. Müşteri hizmetleri zaten rezalet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı