Vodafone Evde İnternet Gecikmesi Nasıldır?

Ben vodafone kullanıcısıyım 12 mbit download 0.80 mbit upload alıyorum
Ping değerlerim bazen kötü bazen iyi oluyor değişiyor ama ben memnun olduğumu söyleyemem vodafone’dan.

Vodafone evdeyi 2012'de kullandım 8 Mbps o zaman 40 TL Her ay geliyordu O zaman AKN Vardı 50 GB Ydi bazen faturayı düzgün ödeyince AKN sorunu olmuyordu benim kullandığım zamanlar iyi di şimdi bilmiyorum

Vodafone pişmanlıktır. Son ay hızınızı yükseltirler. Taahhüt yenileyince düşürürler. Başta söyledikleri değeri veremezler de.
Daha uygun fiyata daha iyi hız veren şirketler var. Vodafone sadece mobilde iyi bence

Mobil internetleri de kötü. Teyzem Vodafone geçti. İstanbul'da oturuyoruz, hattı doğru dürüst hiç bir yerde çekmiyordu.

Ping konusunda pek iyi değil. Arkadaşlarım ADSL altyapıda 20-30 ms ping alırken ben fiberde 60-70 ms ping alıyorum.

Müşteri hizmetleri bundan yaklaşık 1,5-2 ay önce ulaşılabilir düzeydeydi. Şimdi 20 dk. bekliyoruz, karşımıza çıkan yok. Taahhütümüz bitince bir kurnazlık yapmazlarsa muhtemelen Kablonet'e geçeceğiz.
Mobil internetleri de kötü. Teyzem Vodafone geçti. İstanbul'da oturuyoruz, hattı doğru dürüst hiç bir yerde çekmiyordu.
Mobil internet bölgeseldir, X yerinde A operatörü iyi çekerken Y yerinde B öperatörü iyi çeker.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı