Vodafone Fiber evde internet alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Şu an evimde 25Mbps hızında Kablonet altyapısını kullanan Superonline kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Nisan ayında taahhütüm bitiyor ve ben de bir internet servis sağlayıcı aramaya başladım. Bu gün Vodafone ile görüştüğümde bana kendi altyapılarının olmadığını ve Kablonet altyapısını kullanarak 24 saat sınırsız kotasız 50Mbps hızında internet verebileceklerini söylediler. Maalesef şu an sadece fiber olarak Kablonet altyapım var. Fiyat ise şu şekilde: İlk 6 ay 80TL ardından 18 ay 90TL dedi buna Vodafone TV de dahil. Ayrıca hediye 5GB veriyorlarmış mobil hattımdaki tarifime. Sizce sıkıntı, problem çıkarır mı bana? Geçmeli miyim?

Kablonet altyapısını kullanan bir VodafoneNet kullanıcısı olarak önermiyorum. Hız testlerinde ping değerleri yüksek. Oyunlarda da sık sık anlık ping artışı ve paket kaybı yaşıyorum. Müşteri hizmetlerinin geneli yeterli teknik bilgiye sahip değil ki bağlanması bile oldukça sıkıntılı olabiliyor.

Kablonet altyapınız varsa direkt Kablonet'e geçmeniz daha iyi olmaz mı?

Dostum altyapında bir problem yoksa TAST altyapıdan VDF olarak hizmet alabilirsin 50Mbps yeter sana bu arada alacagın internet tam fiber değil bakır kablo ile gelecek. Yine bunun dışında mobil internet 5 degil 4 GB. Haftanın bir günü kullanabilecegin bir internet günü kendin seçebiliyorsun. Bir halta yaramaz yani bir günlük oldugu için onun dışında VDF TV'de bir halt degil. Giriş paketi olarak geliyor sadece S Sport kanalları var ilaveten akıllı TV'in yoksa TV olarak kullanmanı tavsiye etmem. Gereksiz yani fakat Chromecast gibi bir şeyle yansıtırsan kullanışlı olabilir. VDF avantajı şu kotası yok, TSAT genelde akıllı kota falan veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı