Türk Cenk
Hectopat
Daha fazla
Bence Superonline daha guzel.
TurkNet kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntım olduğunda Online işlemlere yazıyorum ve hemen ilgileniyorlar.
35MB download 6MB upload.
Şöyle anlatayım altyapı 100MBPS destekliyor ben 35mbps lik paketi aldım ve 35 mbps nin 35 i de modeme ulaşıyor . 10 tl fark ile 100 mbps yapabilirim lakin ihtiyacım yokAma hocam şu hıza kadar demeleri kafamı karıştırıyor. 100 Mbps deyip 50 Mbps vermesinler. Sizin nasıl hız durumu? 35'in 35'ini de alıyor musunuz?
Ama hocam şu hıza kadar demeleri kafamı karıştırıyor. 100 Mbps deyip 50 Mbps vermesinler. Sizin nasıl hız durumu? 35'in 35'ini de alıyor musunuz?
O zaman ben riske atmadan kalayım, hazır sorun yokken.Hocam bazı yerlerde sorun yaşanmıyor, bazı yerlerde çok sorun yaşanıyor. Sorun yaşasanız bile müşteri hizmetleri çözmek istemiyor.
Hocam Modeme gelen bu lakin Kablosuz bağlandığımdan 33.70 download 5.80 upload alıyorumHocam altyapı desteklediği kadar hızın biraz azını verirler genellikle. Mesela altyapınız 50 Mbit olsa size 45 falan verirler.
Hocam altyapı desteklediği kadar hızın biraz azını verirler genellikle. Mesela altyapınız 50 Mbit olsa size 45 falan verirler.
Bilemiyorum Bizde sorun olduğunda Turknet online işlemler den Ticket açıyorum ilgileniyorlar ve çözüyorlar.Böyle yazınca kafam karıştı. Altyapı yeni, çok eski değil. Ondan dolayı sorunsuz internet gelir mi Turknetten acaba ?
Böyle yazınca kafam karıştı. Altyapı yeni, çok eski değil. Ondan dolayı sorunsuz internet gelir mi TurkNet'ten acaba?
Hocam Modeme gelen bu lakin Kablosuz bağlandığımdan 33.70 download 5.80 upload alıyorumEki Görüntüle 829714
Hocam netspeed fiyatları da Superonline'a yakın. Ondan düşünmüyorum onu. Turknet için ayrıca modemde almak gerekiyor. Turknet satıyor ama ayrıca faturaya ek olarak veriyorlar. Superonline modemleri sanırım diğer operatörlerle uyumsuz ondan dolayı ekstra masraf çıkaracakHocam isterseniz bir deneyin ama sorun çıkarsa taahtüt yok zaten çıkarsınız hemen. Onun dışında benim önerim NetSpeed'den yana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.