Vodafone haber vermeden internet hızımı düşürdü

Yaklaşık 1 aydır şehir dışındaydım eve gelince bilgisayarı açtım. Güncellemeler biriktiği için açar açmaz indirme yapmaya başladı indirme hızına bi bakayım dedim biraz düşük geldi. Heralde yoğunluk falan vardır dedim önemsemedim. Bu yavaşlık 2 gün daha devam edince müşteri hizmetlerini aradım sinyali yeniledi falan düzelmedi zaten paketiniz 50mbps e kadar o yüzden o kadar vermez falan dedi baktım iş böyle çözülmeyecek saha ekibi gelmesi için arıza kaydı oluşturdum. Sonra aklıma geldi modem içindeki xdsl bilgilerine bakıyım dedim hattan gelen internet 40mbps görünüyor. Durumu o zaman anladım zaten ama yine iyi niyetli düşünüyorum. Ertesi gün telekomdan saha ekipleri aradı bağlantınızı düzelttik kontrol edin diye gerçektende düzeldi sordum sorun neymiş diye hızınızı 40 a düşürmüşler 50 ye ayarladık tekrar dediler. Yani milletin hızını düşürüyorlar fark edersen artık. Zaten azıcık internete ne kadar para ödüyoruz ondan bile çalıyorlar. Sadece vodafone için değil hepsi aynı illaki hep arkayı kollamak gerekiyor
 
Benim de Vodafone (SüperOnline Fiber Altyapısı) 50mbps hızlı paketim var ancak hiç 50mbps ile bağlanmadı desem yeridir. Genelde 98mbps civarlarında.
 
Tüketici Hakem Heyetlerine başvuru yapmanızı öneririm.
Bir sonuç çıkacağını sanmam, çalışma yapıldı/altyapı çalışması sonucu düzeldi gibi cevaplar ile yırtıyorlar bu durumlardan.
Tek çözüm arada kontrol edip hakkını savunmak. İşten anlayan biri olduğunu anladıklarında zaten başka yapacakları bir şey kalmıyor. Eski haline çeviriyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı