Vodafone İnternet "Evde 40Mbps" Nasıldır?

Yer
İstanbul/Maltepe
Daha fazla  
Meslek
PHP Developer
Merhabalar arkadaşlar.
Halihazırda Turkcell Superonline 24Mbps ADSL/VDSL interneti kullanıyorum. 2Mbps Upload hızım var.
Ödediğim Ücret: 124,90₺
Sözleşme Bitiş Tarihi: 05.02.2020
Cayma Bedeli(bugün itibariyle): 669₺

Bir ön yargıdan dolayı Superonline dışında hiç bir internet servis sağlayıcısına güvenemiyordum. Oysa ki asıl Superonline'a güvenemeyeceğimi anlayamamışım.
Yukarıda verdiğim bilgilere göre bir araştırma yapayım dedim, evimde hangi sağlayıcı ne kadar hız veriyor, ne kadar ücret istiyor.
Bulunduğum konum altyapı konusunda iyi sayılmaz. (İstanbul-Maltepe-Gülensu)
Vodafone Evde İnternet tarifelerine bir bakayım dedim adres istedi. Giriş yaptım ve gördüm ki 50Mbps'ye kadar hız alabiliyorum.
50Mbps Evde İnternet 5Mbps Upload
İlk 12 Ay: 144,90₺
Sonrasında: 154,90₺
Modem Ücreti(aylık): 6,90₺
Cayma Bedeli Karşılama Ücreti: 150₺
+ olarak 24 Ay Ücretsiz D-Smart Üyeliği

*Eğer olursa kullanacağım tarife bu 40Mbps Evde İnternet, 10Mbps için 40₺ vermek istemiyorum.
40Mbps Evde İnternet 4-5Mbps Upload
İlk 12 Ay: 104,90₺
Sonrasında: 114,90₺
Modem Ücreti(aylık): 6,90₺
Cayma Bedeli Karşılama Ücreti: 150₺
+ olarak 24 Ay Ücretsiz D-Smart Üyeliği

Fiyatlar böyle, çok da cazip geliyor kullandığıma göre.
Fakat aklımda bir kaç soru var;
Çok sorun oluşuyor mu?
Müşteri hizmetleri sorunları kısa sürede hallediyor mu?
Hızda azalma oluşuyor mu?
Online oyun oynuyorum, ping değerleri nasıl?

Özellikle Vodafone İnternet kullanan arkadaşlardan, diğer bilgi sahibi olan arkadaşlardan da cevap bekliyorum.
Saygılar.

Son düzenleme:
Vodafone yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, hız konusunda çok memnunum 24 Mbps paket almama rağmen maksimum 62 Mpbs çıktığını görebiliyorum. 5 Mbps upload sunuyor. Yazıldığı gibi 2 yıl boyunda D-Smart Aile ve Spor paketi içinde. 90 TL ödüyorum. Özellikle beni en çok cezbeden 2 nokta var, internet kullanımı ile ilgili 5 Mbps upload hızı ve YouTube da 4K 60FPS videoları hiç takılmadan seyrettiriyor.

Herhangi bir bilgim bulunmamakta fakat size şu kadarını söyleyeyim ; Bağlantınızın ne kadar kopacağı, bağlantı hızınızın ne kadar yavaşlayacağı belli değil. Ben 24Mpbs Türk Telekom kullanıyorum. Hızda 3 gün falan düşme oluyor oda ard arda değil. Bağlantıda kopma sorunu da yaşamadım. Vodafone kullanan tanıdıklarına da danışmanı öneririm. Günün güzel geçsin, selametle.
Vodafone yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, hız konusunda çok memnunum 24 Mbps paket almama rağmen maksimum 62 Mpbs çıktığını görebiliyorum. 5 Mbps upload sunuyor. Yazıldığı gibi 2 yıl boyunda D-Smart Aile ve Spor paketi içinde. 90 TL ödüyorum. Özellikle beni en çok cezbeden 2 nokta var, internet kullanımı ile ilgili 5 Mbps upload hızı ve YouTube da 4K 60FPS videoları hiç takılmadan seyrettiriyor.

Sen sa*ak gibi neden türk telekoma para veriyorsun desene.

24Mbps pakette nasıl 62Mbps hız alıyorsunuz acaba?

Tarife 24 mpbs, bağlantı hızın Max 62 mpbs, başkan imkan varsa ekran görüntüsü atabilirmisin

Ben yaklaşık 2 yıldır Vodafone evde internet 100Mbps kullanıyorum. İnternetin 1 gün bile kesildiğini hatırlamıyorum. Sözleşmem olduğu için 70₺ ödüyorum gayet memnunum. Aklında herhangi bir soru varsa sorabilirsin.

30 Mbps vodafone ev internetinde 49 Mbps alıyorum.Fakat ping değerleri o kadar da iyi değil
Aynı muhitte oturduğum kuzenim de Vodafone kullanıyormuş onda ping yokmuş sanırım. Arkadaşın da dediği gibi servera olan uzaklıktan kaynaklanıyor olabilir.Ayrıca mevcut paketin üstünde hız nasıl alıyorsunuz hala şaşkınım...
Ben yaklaşık 2 yıldır Vodafone evde internet 100Mbps kullanıyorum. İnternetin 1 gün bile kesildiğini hatırlamıyorum. Sözleşmem olduğu için 70₺ ödüyorum gayet memnunum. Aklında herhangi bir soru varsa sorabilirsin.
Kesilme olmuyormuş evet, kuzenden duyduğum kadarı ile. Upload hızınız 5 mi yoksa daha mı fazla acaba?
TurkNet 35 Mbps interneti 85₺'ye veriyor, bir de yazdıklarına göre cayma bedelinin bir kısmını ödüyorlar. Fakat Müşteri Hizmetleri diye bir şey yok, mobil uygulama üzerinden şikayette ve arıza talebinde bulunuyorsun.
TürkNet'te altyapıdan dolayı hizmet alamıyorum maalesef. İş yerimizde TürkNet kullanıyorum. Müşteri hizmetleri olayından müzdaribiz tabii bizde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı