Vodafone nasıldır?

Turkcell faturam aralık 24'ünde bitecek. Şu an paketim 39 TL. ( 6 GB internet / 2000dk / 250 SMS) şu an 1 GB+1100 DK 80 TL. O yüzden Turkcell'e geçmek istemiyorum. Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Vodafone nasıldır? Çekim gücü nasıldır? Paketleri iyi mi ucuz mu?

Turkcell faturam aralık 24'ünde bitecek. Şu an paketim 39 TL. ( 6 GB internet / 2000dk / 250 SMS) şu an 1 GB+1100 DK 80 TL. O yüzden Turkcell'e geçmek istemiyorum. Vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum. Vodafone nasıldır? Çekim gücü nasıldır? Paketleri iyi mi ucuz mu?

Kardeşim bir dönem kullandı. Tek kelime ile rezalet. 3G ve 4, 5G hızı hem Turkcell'in hem Telekom'un gerisinde. Paket olarak uygun paketleri var ama Vodafone yerine Türk Telekom faturasız hatta geçmek bence daha mantıklı ama sen bilirsin.

Sanırım en kötüsü Vodafone 12 ay cayma bedelini bitirir bitirmez Turkcell'e geçtim. İnterneti berbat. 10mb veriyor oldugum yerde Turkcell'e geçer geçmez ilk işim test yapmak oldu. Vodafone 10 mb verdiği yerde Turkcell 100mb verdi. Turk Telekom'a geç ama vodafone 'a geçme en kötüsü o diye düşünüyorum.

Faturasız Vodafone kullanıyorum. İstanbul’dayım. Tüm ilçeleri gezdim şimdiye kadar çekmeme sıkıntısı yaşamadım. Fiyatlar son zamanlarda artmış olsa da memnunum. Öneririm.

İki hattım var. Ayni telefona takılı. Vodafone interneti hiç çekmiyor. Ankaranin ortasında Vodafone 4.5G de 20 Mbps veriyorken Turkcell 140 Mbps veriyor. Aynı fiyata Vodafone'dan 20 GB paketi arıyorken Turkcell den 8GB alabiliyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı