Vodafone nasıldır?

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum, sosyal medya sınırsız olan bir paket ilgimi çekti, interneti nasıl çekiyor? Turkcell'den geçeceğim, çok fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum, sosyal medya sınırsız olan bir paket ilgimi çekti, interneti nasıl çekiyor? Turkcell'den geçeceğim, çok fark olur mu?

Ben hepsini denedim. İstanbul Pendik'te oturuyorum. Allah düşmanımın başına Vodafone vermesin. O kadar diyorum, rezillikti benim deneyimim.

Mahallemizde, yakın çevrenizde, hatta mümkünse apartmanınızda kullananlara sormanız daha sağlıklı olacaktır. Ben kullanıyorum, memnunum. Bir problem yaşamıyorum. Ama kullanamayan da hiç kullanamıyor.

Diğer operatörler için de bu geçerli.

Bana sorarsan Turkcell daha iyi. Ben Vodafone kullanıyorum, memnunum ama Turkcell bana daha iyi geliyor. Anca kampanya falan var ise geçmenizi öneririm Vodafone'a.

Vodafone aralarındaki en kötüsü çok pişman olursunuz türk telekom da farksız en iyisi Turkcell ancak biraz pahalı öğrenciyseniz uygun fiyata 20gb var ben kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı