Vodafone net rezilliği

Engin.

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2016
Mesajlar
1.957
Makaleler
2
Çözümler
10
Selamlar. 1 ay önce yeni internet talebinde bulunduğum Vodafone net 3 günde modemi bağladı. Bağladı ama ne bağlamak "ooovvvv". Binada Turkcell Superonline altyapısı var ve 100 Mbps destekliyor rahatlıkla. Hatta 2 hafta önce adamlar gelip altyapılarını yenilediler. Bu Vodafone net güzelim Superonline altyapısı dururken Kablonet gibi rezil bir firmanın öylesine vasıfsız, öylesine gereksiz, öylesine Allah'ın bin belası bir firmanın yine bir o kadar rezillik iğrençlik abidesi altyapısıyla anlaşmış. Modeme anten kablosuyla geliyor internet. Ben böyle rezillik böyle afedersiniz aptallık görmedim. Şu an kendimi zor tutuyorum, zira sosyalden yasaklanmak istemem.

Bu rezil Vodafone yine kendisi gibi rezil Kablonet altyapısıyla eve anten kablosuyla internet veriyor. Daha doğrusu veremiyor. Günde en az 2 kopma kesinlikle yaşıyorum. İstisnasız farklı saatlerde her gün. Evin tesisatında bir şey yok bu arada. Gayet olması gerektiği gibi. Müşteri hizmetlerini arayıp söyledim ve bana sanki yalan söylüyormuşum gibi, sanki gayet normalmiş de ben abartıyormuşum gibi tepki verdi o müşteri temsilcisi hanımefendi insanı. Bunu deyince kendimi zor tuttum az daha hanımefendi insanına sert ve ağır konuşacaktım ki kendi kendime "Engin boş ver yakma kendini sakinleş" dedim ve telefonu kapattım. Telefonu kapattıktan sonra "huaağğğ" diyerek duvarları yumruklayarak Vodafone Net'e çok sevgili dileklerimi bulunmuş da olabilirim.

Her gün kopma yaşadığım için bir de üstüne macOS Catalina VMware ISO dosyasını indirirken kopmuş olması beni tekrar dellendirdi. Aman Allah'ım yürüyen bir bomba gibiyim. Uzaylıları devreye sokacak kadar sinir stres üretiyorum adeta bir canavarım her yeri yıkıp dökesim var. Her neyse, kopmadan sonra tekrar aradım. Kendimi zor tuttuğumu söylemiş olmam lazım size. Sakin sakin konuşup derdimi anlatıyorum. Geçen ki aramamda bana takınan tavırdan bahsederken sesim yükselip alçalıyor. Kadın derdimi anladı, yardımcı olmaya çalıştı. Hat değerlerimin normal olduğunu ama kopmalarımın da olduğunu söyledi. Ben de "evet :D?" Gibi bir tepki veriyorum içimden. Modemi resetlememi istedi, resetledim. 15-20 saniye fişten çekip tekrar takmamı istedi, taktım. Kayıt açıyorum teknik ekibe yönlendiriyorum dedi tamam dedim. 48 saat içinde aranacaksınız ekip tarafından dedi hay hay dedim. Ama gelin görün ki, teknik ekip beni aramadı.

2 Gün sonra tekrar aradım. Tabi her gün en az 1 kere kopuyor. 1 kere kopuyor ama o sayı 3-4+ genellikle. Derdimi tekrar anlattım. Beyefendi yardımcı olmak istedi. Bir de ne desin sayın sosyal halkı? 6 saat boyunca kopma olmadığı için kayıt kapanmış. Wow! Ya ben sizi şimdi ne yapayım heh? Bana bir söyle Vodafone net, ben seni şimdi ne yapayım? Gene bomba gibiyim, gene patlamak üzereyim ama dur Engin, yapma. Değer mi "lan" kalp kırmaya mahkemelik olmaya? Değer arkadaşlar, değer. Ama yapmadım. Daha Vodafone Net ve Kablonet yöneticilerine söylemiş olduğum çok sevgili dileklerimi henüz tamamlamadım.

Beyefendi tekrar bir kayıt açtı. Kopmalarımın olduğunu da söyledi, sanki ben bilmiyorum hal hatır sormak için aradım müşteri hizmetlerini. Gene kayıt açıldı şikayet belirtildi vs. işlemler yapıldı. 48 saat içinde ekip arayacak ve modeme bakılacak dedi. Tahmin edin ne oldu? Kimse aramadı. Peki ne olmuş olabilir sayın sosyal halkı? Kaydım yine kapatılmış. gerekçe yok. İşlerine gelmeyince kapatıyorlar. Buldular benim gibi enayiyi 24 ay taahhüt yapanı, yolacaklar da yolacaklar. Bugün aradım ve cayma bedelsiz iptal talebinde bulundum kopmaları ve açılan kayıtların hiçbir işlem yapılmayıp kapatılmasını gerekçe göstererek. 48 saat içinde arayacaklar dedi hanımefendi. Tabi durur muyum? Hemen sordum daha öncekiler gibi mi arayacaksınız diye. Gayet kendinden emin bir şekilde hanımefendi bana "kesinlikle aranacaksınız" dedi. Aranmayı bekliyoruz, bakalım arayacaklar mı? Hayır dakikaları yoksa ben parasını verip dakika paket yükletebilirim, merak etmesinler. Benim gibi enayi nerede bulacaksınız eyy Vodafone net?

Kısacası sayın sosyal halkı, Vodafone net pişmanlıktır. Konu altında illa ki sorun yaşamamış halinden memnun insanlar yorum yapacaklardır. Şimdiden belirteyim ki bir şirketin sorun yaşatmadığı kadar sorun yaşandığında da yaptıkları çok önemlidir. Vodafone net hem sorun yaşatıyor, hem yaşanılan sorunu çözmüyor. Daha ilk faturam bile çıkmadı, yaşadığım şeye bak. Hale bak hale.

Bu arada Vodafone Net'in web sitesi var jetFatura adında. 10.10.2020 tarihinde bağlantı problemi adı altında bir şikayet kaydı açtım. Sevgili Vodafone Net müşteri hizmetleri yetkilileri bir taraflarını kaldırıp da konuya cevap verene kadar 20 gün geçti. 30.10.2020 tarihinde cevap verildi. Nasıl cevap verildi biliyor musunuz sayın sosyal halkı? İşte böyle:

Iletmis oldugunuz bilgiye istinaden hattinizin aktif konumda oldugu görüntülenmekte olup konu ile ilgili detayli kontrollerin

saglanilabilmesi için modem ve bilgisayar yaninda müsteri hizmetlerimizle iletisime geçmeniz gerekmektedir.

Saygilarimizla,

Vodafone Net Iletisim Hizmetleri A.S.

Bana bu Vodafone Net illetinden kurtulmam için ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.
 
Son düzenleme:
Vodafone'un kendi altyapısı olmayan yerde Vodafone tercih edilmez. Ben 3 senedir kullanıyorum. Altyapısı da var. Kopma yaşadığımı hatırlamıyorum bile.
 
Sende alma kardeşim Vodafone herkesin yaşadiği bir sorun not cevap: Alma dostum.
Hocam ben de zaten sorun yaşamadım. İşin aslı şu ki evi taşıdık. Eski evde de babamın üstüne Vodafone Net aboneliğimiz vardı. Altyapı Superonline tabi. 100 MBPS interneti şeker gibi eski müşteri olduğumuz için 85 TL ücretle kullanabiliyorduk. Taşındık, 50 gün boyunca nakil etmediler. Port yok dediler, müşteri hizmetlerini arayıp yeni abonelik talebinde bulunduğumuzda fiber port çıktığına dair şeyler söylediler. Port var ama bize port yok deniyor. Tekrar ilettik port olduğunu bu sefer de yarın gelirler öbür gün gelirler dediler, hiçbir zaman da gelmediler. Genel müdürlüğe defalarca iletildi, en son işlemlerimiz genel müdürlükte askıya alındı haberini aldık. İptal ettik biz de. Bu sefer yeni abonelik talebinde kendi üzerime internet talebinde bulundum ve 3 günde gelip bağladılar. Ben nereden bileyim kablonetin altyapısını kullandıklarını burada.
Arayıp taahhüt bedelini sorun. Belki düşük bir bedel çıkar. Yüksek bir bedel çıkarsa yapacak bir şey yok maalesef.
24 aylık taahhüt var. Daha ilk faturam çıkmadı. Açıkçası asgari ücretin yarısı kadar bedel çıkar diye korkuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı