Vodafone Net rezilliği

Zamanında Vodafone'un 16 Mbps'lik ADSL paketini almıştım almaz olaydım. Bu 2 sene içinde çekmediğim sıkıntı kalmadı durup dururken sayısız kesinti yaşadım. Yeri geldi yanlışlıkla uygulama tek faturayı 2 defa çekti paramı 3 ay sonra geri alabildim. Anca internet gitti 1 hafta sonra anca düzeldi. Her hafta fotoğraflardaki problemi yaşıyorum aramaktan bıktım gözüktüğü gibi direkt olarak internet hızı düşürme gibi bir sürü sorun ile karşılaştım Vodafone Net almayın aldırtmayın. Normal şartlarda burada(xDSL istatistiklerinde) 16 Mbps yazıyor ve modemime 16 Mbps hız geliyor ama haftada bir bu değer 8 Mbps'e çekiliyor ve geri yükseltebilmek için geri aramam gerekiyor :D. Aşırı komik bir olay. 2 3 ay içinde tarifem bitiyor da kurtuluyorum bu rezillikten.

1594385930685.png

Bir an önce kurtulmak için bir alternatifin var, TürkNet cayma bedelinin belirli bir kısmını ödüyor. Cayma bedelini öğrenip işine gelirse hemen geçiş işlemlerini başlatabilirsin.

Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama şaka gibi Vodafone müşteri hizmetlerini arıyorum sizi müşteri temsilcimize bağlıyoruz diyor. Bağlıyor ama bağladığı kimse yok konuşan kimse yok boş hatta alıyor kendi kendime konuşmam için gerçekten aşırı büyük bir rezillik 2 3 gündür böyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı