Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU: ASUS Dual Radeon RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U 23.8" 144 Hz 1ms - Acer KG221Q FreeSync 75 Hz 1ms | HyperX Cloud II Kulaklık | Logitech G203 Lightsync Mouse | Logitech G413 Klavye | Logitech G27 | Phanteks P400A DRGB White
Dostlar Türk Telekom'dan Vodafone'a Online e-SIM olarak numara taşıma yaptım. Bugün sabah Türk Telekom hattım iptal oldu, Vodafone'a geçişim sağlandı ama e-SIM'e dair hiçbir şey gelmedi, ne QR kod ne bir bilgilendirme, hattım kapalı olduğu için müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum, Vodafone bayisine gitmeden yapabileceğim bir şey var mı? Bayiye gideceksem ben niye Online yaptım bu işlemi gerçekten anlam veremiyorum.
Dostlar, bir günümü Vodafone yüzünden harcadım. Üç farklı müşteri temsilcisiyle konuştum, her biri farklı bir şey söyledi:
Hem zaman kaybı hem de Vodafone’un eksik bilgilendirmesi yüzünden yıllık 1.200 TL fazladan ödemek zorunda kaldım. Müşteri temsilcisi cayarsam 40 TL cayma bedeli olacağını söylediği için direkt Turkcell’e taşıdım numarayı.
Dostlar, bir günümü Vodafone yüzünden harcadım. Üç farklı müşteri temsilcisiyle konuştum, her biri farklı bir şey söyledi:
- Biri: “Online’dan e-SIM seçseniz bile QR kod göndermiyoruz, bayiye gidip 400 TL verin.”
- Diğeri: “Bayiye gidip fiziksel hat isteyin, ücretsiz verecekler.”
- Üçüncüsü: “Biz size mail ile QR göndereceğiz.” (Öyle bir şey olmadı tabii)
Hem zaman kaybı hem de Vodafone’un eksik bilgilendirmesi yüzünden yıllık 1.200 TL fazladan ödemek zorunda kaldım. Müşteri temsilcisi cayarsam 40 TL cayma bedeli olacağını söylediği için direkt Turkcell’e taşıdım numarayı.
Son düzenleme: