Vodafone vs. Türk Telekom

Orantı

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, yeni hat alacağım. Telefonda 4G desteği olmadığından 3G'de hangisi daha iyidir? Tabii ileride yeni telefona geçeceğimden 4G'deki performanslarını da söylerseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler🙂

Evet arkadaşlar, yeni hat alacağım. Telefonda 4G desteği olmadığından 3G'de hangisi daha iyidir? Tabii ileride yeni telefona geçeceğimden 4G'deki performanslarını da söylerseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler🙂

İkisi de iyi değil, Turkcell öneririm ben. Turkcell alamazsan Türk Telekom al.

Turkcell bayağı pahalı geldi, normalde Turkcell'i tek geçerim aslında.
Vodafone'un kalitesi 4G'de genel olarak kötü diyorlar, keza Türk Telekom da kötü diye biliyorum. Ondan konuyu açma ihtiyacı duydum.
@Talha murat @Hiroo yanlış okudunuz sanırım, mobil operatörlerden bahsediyorum.
Evet, az önce başka birisinin telefonunda 3G denemesi yaptım. Sonuç 1 Mbps hız oldu, o da sözde hız. Whatsapp'e mesaj yollayınca 3 dakika sonra ulaşıyordu, o derece. 4G'ye alınca 1-30 Mbps arası değişken bir değer alıyordu (yer Eryaman/Etimesgut/Ankara, şehir dışı da değil). Tercihimi Türk Telekom'dan yana kullanacağım sanırım.
Not: Türk Telekom dediğim de Bimcell, TT'nin kendi tarifelerinden daha uygun göründü bana.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı