Vodafone vs Türk Telekom

Cevap çok basit; Türk Telekom kullanan bir arkadaşını eve çağırıyorsun, ister telefonla beraber gelsin ister yalnızca telefonu göndersin hiç fark etmez :) Bulunduğun ortamlarda hangisi daha iyi çekiyorsa onu kullan, deneyeceksin ve göreceksin.
Hocam arkadaşın telefonu aldım 4G'yi açtım benim internet (Vodafone) 1-2 çeken yerde arkadaşın ki (Türk Telekom) her yerde full çekiyor. O zaman geçeyim mi?

Vodafone dan çıkma çıkma zamanında (tahadüt) yanlış yazmadıysam o zamanda seni arıyolar biraz pazarlıkla iyi paketlere çıkabilir ya da mevcut paketini daha ucuza alabilirsin

Bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Rize'de çoğu yerde çekiyor. Ama merkezden ciddi anlamda uzaklaşırsan sıkıntı oluyor. Ayda 26₺'ye heryöne 1000 dakika 2 GB internet kullanıyorum. Birde şebeke içi herkese ücretsiz. Memnunum. Şuan yetiyor. İlerde duruma göre bende operatörümü değiştirebilirim. Bence internetten araştır detaylıca... Seçim senin.

Not: Bu arada benim paketim de bana özel bir paket. Bence yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapabilirsin. Çıkmayıp mevcut paketini daha ucuza veya aynı fiyata bir üst paketi alabilirsin. Ben öyle yaptım.

Türk Telekom deneyin derim. Türkcell kullanıyorum ama ikinci evde ne Türkcell nede Vodafone çekmiyor. Vodafone internete hiç girmiyordu, Türkcell ise 3G’de ama yatakodasında hat bile kesiliyordu. Şehir merkezinde 3.kat etrafı açık sitede.

Ancak Türk Telekom bu yerde LTE’de baya hızlıydı.

Operatörler yere göre değişkenlik gösteriyor.

Bendeki hat benim üstüme değil, yeni bir türk telekom hat almak istiyorum. Bayiye gitsem belirli numaralar türk telekom boşta numara listesi atarmı sizce mail olarak.

Bendeki hat benim üstüme değil, yeni bir türk telekom hat almak istiyorum. Bayiye gitsem belirli numaralar türk telekom boşta numara listesi atarmı sizce mail olarak.
Boşta numara listesi tarzı atacağını sanmıyorum, onun yerine siz bir takım numaralar belirleyip bir Türk Telekom bayisine giderseniz orada yardımcı olacaklardır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı