Vodafone vs TurkNet

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
TurkNet 89Mbps 500TL (muhtemel sağlıklı olması için 50Mbps kullanacağım) Vodafone 50 Mbps 520 ya da yukarısı.

Bu iki internet arasında kaldım. Sizce hangisi daha kaliteli? TurkNet'te müşteri hizmetlerinin kötü olduğu söyleniyuor ondan tereddüt ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Kablonet kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, tabii muhtemelen bölge bölge değişiyordur. Zaten artık hepsinin fiyatları yakın birbirine. TurkNet'ten memnun kalmamıştım 1000MBPS internetten video izleyemiyordum :). Ama TurkNet'ten çok memnun kalan var muhtemelen bölge ile alakalı.

TurkNet taahhütsüz olduğu için memnun kalmazsan dilediğin zaman iptal edebiliyorsun. Ayrıca bölgenize 1000 Mbps gelirse direkt ücretsiz olarak geçiş yapabiliyorsunuz. Ben 3.5 yıldır kullanıyorum nw ping derdim kaldı ne de başka problemim.

Her şey altyapı kalitesine, santrale uzaklığına bağlı ama bu sıkıntıların olursa zaten Vodafone'da da düzgün bir hizmet alamazsın, memnun kalmazsan taahhüdün olacağı için kurtulamamak da cabası. TurkNet öneririm.

Teşekkürler Türkneti arayacağım, aileme bakıyor biraz da. İkna edersem geçiş yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı